Pred par mesiacmi som si nasiel docela fajn robotu v bratislave a prestahoval som sa sem.. problem spociva v tom ze okruh mojich znamosti v tomto pre mna relativne novom meste je velmi obmezdeny a vacsinou su to jedine kolegyne v robote, ktore su sice sup
tak určite máš nejakých kamošov tak chodievaj s nimi von a určite sa niečo objaví. alebo nech ťa kamoši dakomu predstavia a táák.
ja som si napríklad našla kamošov aj tu na birdzi.
všaljako sa dá zozznámiť, keď sa chce
da a niekedy fakt nie je lepsie, ako ist proste do podniku a ak si sam, tak na bar a mozno by si nejaku sympaticku slecnu rad pozval na drink. nic horsie ako to, ze ta odmietne sa stat nemoze
@greyness vdaka za tip
problem trochu spociva v tom ze prave tuto v Bratislave tych kamosov nemam, ako som spomenul moj okruh je fakt obmezny na prevazne babsku spolocnost, s ktorymi max obcas vydem von, nikdy som tu nikoho nepoznal a je to doslovne, novy clovek v neznamom meste, kde pozna jedine kolegyne s roboty skusal som spoznat nejakych chalanov v robote, ktorych je o vela menej tam a vsetko tiez starsi ujkovia .. ja mam len 22 takze moc toho urcite nebudeme sharovat
@n0win0u vdaka za tip prave to ze za tym barom neviem ci spoznam normalne dievca.... Mozno som divny, ale na jednu noc cuckania z nejakou babou nie som.. proste take nepotrebujem
na tvojom mieste, v tvojom veku si vytipujem miesta, kde chodia študenti a študentky - s tými je ľahké za zoznámiť a sú aj v tvojom veku ja som sa tiež tak nejako dostala k tomu svojmu... ako, je tu ešte možnosť sa kolegýň popýtať, či by ťa nevedeli s niekým zoznámiť, ale to je trošku zúfalé
Toto poznám...
Spoznať normálnu, peknú, inteligentnú babu je v dnešnej dobe naozaj ťažké. Jednu takúto babu som spoznal cez net.. Prerástlo to až do vzťahu a keby nespravíme zopár zbytočných chýb, tak si myslím že sme spolu ešte veľmi dlho. Lenže takéto baby nenájdeš na pokeci Ale inak na kurvy mám šťastie, vlastne sú ich plné ulice
Tak ti radím hľadaj na nete, napríklad aj tu na Birdzi je veľa super ľudí. Alebo začni chodiť na nejaké akcie, festivaly...... Takto môžeš spoznať veľa ľudí, ktorý poznajú veľa ľudí
Good luck
@kitty7 studenti a studentky, ale kde sa snimi zoznamit stat na mlynskej pred intrakmi ? ono nechcem zniet ako kritik ale samemu nieco podnikat je dost trapne, s chalami a bandou ziaden problem
jj, stymi kolegynami by to asi nebolo vhodne ...
Inac diky moc za tip
@where Neviem kamo, problem je v tom ze v reale si myslim ze komunikujem s babami fajn. avsak na nete nato ja nemam ani talent a ani nervy
v dnesnej dobe je to horsie najist normalnu babu, ako baby hovoria ze najist normalneho chalana.. ale tak urcite normalny ludia sa predsa najdu, kolegyne mam napr super.. keby nemali nad 30
Na festivaly by som mozno aj siel.. ale urcite nie sam
@22 ved sama ani nemusi byt :o) teda akoze aspon my neriesime, ked kamosku nekto pozyva tam na drinky a bavia sa mimo nas, kym jej tam nerobi zle nik a bavi sa a chce sa, tak nech sa paci
@antifunebracka no co ti poviem funebraku, mna takto dve pekne naprvy pohlad mile baby s roboty balili, raz som mal moznost snimi byt na party.. potom co som videl co vyvadzaju pod vplyvom alkoholu... proste no more
nikdy sa nepozeraj na svoju lasku, ked je pod vplyvom. NIKDY @24 no ale na to potom treba o dost vacsiu odvahu najma ked nikdy nvs, ci 1 z tych kamosov neni jej frajer a neda ti aj s kolegami na budku
a čo tak zastávka autobusová? prípadne rovno autobus a vlak. ja často očakávam,že sa mi henten oproti prihovorí a nič
alebo ked cakate v rade,sak čo... naozaj nikdy nevieš
alebo v obchode
alebo v ramci nejake konička,skupiny,atd atd.
je naozaj mnoho sposobov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja som si napríklad našla kamošov aj tu na birdzi.
všaljako sa dá zozznámiť, keď sa chce
nikdy nevies, kedy narazis na niekoho
problem trochu spociva v tom ze prave tuto v Bratislave tych kamosov nemam, ako som spomenul moj okruh je fakt obmezny na prevazne babsku spolocnost, s ktorymi max obcas vydem von, nikdy som tu nikoho nepoznal a je to doslovne, novy clovek v neznamom meste, kde pozna jedine kolegyne s roboty skusal som spoznat nejakych chalanov v robote, ktorych je o vela menej tam a vsetko tiez starsi ujkovia .. ja mam len 22 takze moc toho urcite nebudeme sharovat
Každý má iné priority a hľadá niečo iné.
Ako si zistil tak tie čo nepotrebuješ stretávaš na každom kroku.
Podľa mňa hľadať nemusíš. Ak bude naozaj tá pravá, tak si nájde ona teba!
Spoznať normálnu, peknú, inteligentnú babu je v dnešnej dobe naozaj ťažké. Jednu takúto babu som spoznal cez net.. Prerástlo to až do vzťahu a keby nespravíme zopár zbytočných chýb, tak si myslím že sme spolu ešte veľmi dlho. Lenže takéto baby nenájdeš na pokeci Ale inak na kurvy mám šťastie, vlastne sú ich plné ulice
Tak ti radím hľadaj na nete, napríklad aj tu na Birdzi je veľa super ľudí. Alebo začni chodiť na nejaké akcie, festivaly...... Takto môžeš spoznať veľa ľudí, ktorý poznajú veľa ľudí
Good luck
jj, stymi kolegynami by to asi nebolo vhodne ...
Inac diky moc za tip
v dnesnej dobe je to horsie najist normalnu babu, ako baby hovoria ze najist normalneho chalana.. ale tak urcite normalny ludia sa predsa najdu, kolegyne mam napr super.. keby nemali nad 30
Na festivaly by som mozno aj siel.. ale urcite nie sam
@24 no ale na to potom treba o dost vacsiu odvahu najma ked nikdy nvs, ci 1 z tych kamosov neni jej frajer a neda ti aj s kolegami na budku
alebo ked cakate v rade,sak čo... naozaj nikdy nevieš
alebo v obchode
alebo v ramci nejake konička,skupiny,atd atd.
je naozaj mnoho sposobov