ja napríklad stále skončím tak, že : ideme na chatu, ideme tam a ideme tam, všetko dohodnuté a príde Silvester, z plánov sú len slová a ja sedím doma, som mrzutá, pijem víno a pozerám "úžasný" silvesterský program v telke
v robote ... po nej ak budeme vladat s kolegami planujeme sukromnu akciu .. alebo sa necham zlakat na silvester vo dvojici povodne to mala byt chata, ale kvoli praci, kde budem travit aj vianocne sviatky .. som odmietla
@birdz1 hej, ja som im už hovorila inak že možno budem mať volný byt a prídete ku mne tak oni že dobre ... alebo že keď vybavím chatu... ale tak to už je neskoro na to, všetko je obsadené
V Nitre na mojom priváte s tými najúžasnejšími ľuďmi na svete, ktorých som zozbierala Okrem iného aj s mojou drahou @purenarcissism a bude to nezabudnuteľné!
to bude pecka , sme z Presova, nemusime daleko cestovat a je tam cisto a vsetko co potrebujeme. A hlavne usetrime za cestovne ked uz aj cena za benzin ........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
:´(
ak nič nebude, tak u sestry na dome
Chcem oslavovat silvester tam kde je teplo
to bude pecka , sme z Presova, nemusime daleko cestovat a je tam cisto a vsetko co potrebujeme. A hlavne usetrime za cestovne ked uz aj cena za benzin ........