Ja bol na OA ...na VS sa mi vtedy nechcelo..siel som robit ucto na dva roky aj ked som to na SS neznasal , potom do UK na rok na hotel nech sa naucim ako tak jazyk..a teraz sa venujem pivu .. ale uvazujem nad VS externe popri praci len sa akosi neviem dokopat k tomu
mám OA a robím vo svojom odbore v jednej firme takú administratívu a snažím sa skamarátiť so SAPom.. už skoro rok.. som maximálne spokojná, neľutujem že nemám výšku ale asi by bežný človek chcel viac ako mám, ale ja som skromná
*Pracujem s ľuďmi ktorí majú iste konkrétne potreby , v jednej nemenovanej organizácii ,momentálne ako asistentka
Ale bola mi na to potrebná škola v zahraničí , ktorú sú som absolvovala v poľskom jazyku
A už viac neprezradím
@mobscene_69 paradox niekedy sa stáva že aj ľudia s výškou končia za pasom
V skutočnosti život ako aj práca človeka závisí viac-menej od jeho vrodených schopnosti a talentu .. štúdiom ich len vycibri
Ako píšeš Niekomu stačí stredná škola a získa super miesto
A niekto ..
Mám kamošku ktorá bola študentkou až do svojich 35r ,(mala mnoho škôl) má super pracu za ktorú dostáva okolo okolo 28 - 30 EUR za hodku , plus príplatky a prémie
Povedala že by už konečne chcela mat nejakého fajn chlapa,ktorý by sa o ňu staral a. s ktorým by mala deti
Teraz má 38
Nemá chlapa , deti tiež nie
Len tu svoju super platenú prácu
Mám SOŠ-ku a na úrade práce si mastím bakulu...ľudia ti tu môžu popísať píčoviny jak ten senior analytik. Nikdy sa neporovnávaj, ser na ostatných a vycestuj za hranice čo najskôr...vysoká škola ti dá tak leda papier pre zamestnávateľa. Vysokou školou si nevytvoríš biznis, ani ťa nenaučí myslieť. Potom takých vysokoškolákov prevalcuje týpek, čo už 5 rokov robí na nejakom poste na ktorom sa vypracoval.
@19
"ľudia ti tu môžu popísať píčoviny jak ten senior analytik"
"Potom takých vysokoškolákov prevalcuje týpek, čo už 5 rokov robí na nejakom poste na ktorom sa vypracoval"
robim v jednej firme len za pocitacom uplne jednoduchu vec,, ale plat nemam zas uplne zly v tejto firme, kedze v inej by za podobnu pracu dali asi minimalku.. a dufam v to, ze ho este trocha zvysia ale nechcem tu byt do konca Zivota.. chcem sa konecne uz skusit nieco do programovania pozriet, ci sa to naucim a ked nie, vymyslim si nieco ine rozmyslala som este aj nad realitakom, (takym poctivim, chcela by som ludom fakt pomoct vsetko vybavit, ale k tomu sa najprv musim naucit aj poriadne soferovat ) ale myslim si, ze zarabam momentalne viac, ako moje spoluziacky co maju vysku a robia knihovnicky alebo predavacky.. (tym netvrdim, ze vsetci tak skoncia, len si myslim, ze si poriadne treba vybrat skolu, aby to cloveku nieco dalo, bavilo a rozvyjal sa v Tom aj dalej po skole.. ich to zrejme neoslovilo) ja som na vs nesla, lebo sme nemali ani tolko penazi a kedze som nevedela, co by ma bavilo naozaj robit, prislo mi to tym padom zbytocne.. vzhladom na financie
@hoperpohroma išlo mi len o to, že každý si tu môže vymyslieť prácu akú robí a pridať na ňu pozlátko...si zmenila za posledný rok čo tu som na birdzi 365 robôt a už robíš senior analytika. Ale je mi to vlastne jedno Danka. Nech sa ti darí.
Ale ja by som inak na vysoku skolu este chcel ist, pretoze to co robim mi sice vynasa velmi dobre ale nechcem to robit cely zivot. Vzdy som chcel ist na medicinu, dokonca som mal podanu aj prihlasku v maturitnom rocniku ale kedze som uz vtedy pracoval ako grafik v novinach a mal aj ine zakazky tak sa mi viac pacilo to, ze uz mozem zarabat a povedal som si, ze na skolu pojdem neskor a zatial si zarobim co to najviac da. Tento rok som si prihlasku zase nepodal a ani by som sa nestihal ucit a dalsi rok uz budem mat 24, takze na medicinu to uz bude asi aj neskoro a vyzera to tak, ze uz budem musiet robit asi len grafika. Ale zas, je tam velmi vela moznosti a stale je co zlepsovat aspon.
@obsession Nie, predávaš čínske ponožky a dáždniky na Slovensku a ja robím tam kde aj predtým, firma Porky- podvody a čorky, okrem iného dodávame aj fejkový tovar na náš trh (ako napríklad ponožky a dáždniky).
@thankyou zmenila som za posledny rok pracu presne raz a prave preto ze sa mi naskytla lepsia pozicia. ked uz vies moje meno, mozes si vygooglit aj moje cv. mudrlant
@danieldevil a ja si myslím že to nie je až taká blbosť ako opisuješ
Vrodené schopnosti sa úkazu už na malom dieťati .. preto napríklad vynikajú v škôlke , či na základke
Videla som na vlastne oči ako Niektoré deti u v 3 rokoch vedia vymenovať názvy “ všetkých “vlajok
A áno súhlasím , treba na sebe makať a rozvíjať naše predispozície a talenty
@obsession nehovorím, že tie schopnosti ti nemôžu pomôcť a všetci majú rovnakú štartovaciu čiaru...iba to, že to ani zďaleka nie je rozhodujúci faktor a dá sa dohnať vyššie spomínanými vecami. Lebo potom niektorí majú reči ako "on mal šťastie, on má talent na čísla" a podobne, aby ospravedlnili to, že nemajú odhodlanie a vôľu.
Podľa mňa ak človek nemá potrebnú priebojnosť, dobré medzi ľudské vzťahy na získanie kontaktov a nevie ísť cez mŕtvoly, tak sa nikam nedostane a môže byť odborník akýkoľvek. Vidím to sám na sebe.
Podľa mňa nik s čistým štítom toho veľa nemá, ani kariéru, ani nie je bohatý a väčšinou sa takí ľudia nachádzajú na okraji spoločnosti. Poznám ich viac - nikdy by som nemenil čistý štít, za lepší život. Ale každý človek má iné priority. Teraz sa tu bude 90% ľudí pohoršovať veď sú skvelí a vypracovali sa sami, ale je to hlúposť a dobre viete, že ak je jeden hore, tak niekto na neho dopláca a niekoho musí zlikvidovať...ale to je na dlho
Nemam vs, robila som pre omanskejo sultana, hajzelbabu na korzike za 1500€ na mesiac 80metrov od plaze, nikdy som nerobila vo fabrike a teraz robim uz dva roky v birdzom znamer brnenakej firme ticketingoveho agenta pre tri rezervacne systemy
@3dmeraya jj jasne ale boli to hajzle vonku, z protejších strán dvojmetrové východy stále otvorene, po celych stenach hore okna, budovka obrastena bambusom, žiadny zapach ani nič.... videl si na pláž odtial orozpravala si sa s vychillovanymi ludmi, citala knihu.... a boal som tam na hajzelbabu este pred sezonou cize 5 a pol ludi v kempe - uplny ideal
Mám gympel a pracujem v gastre ako čašníčka. Síce to neni bohvieako perspektívne ale zarobím s tringeltami okolo 1200-1400€ a z toho sa dá našetriť aj na podnikanie
Pokial mas rozum v poriadku a zdrave ruky nikdy nie je problem, avsak rozhodujuce su aj znamosti. Ja som sa dost dlho trapil. Sucasnu pracu by som nikdy nemenil, a v podobnej chcem urcite pokracovat keby daco. S bozou pomocou vsetko sa da.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@riddler že
Ale bola mi na to potrebná škola v zahraničí , ktorú sú som absolvovala v poľskom jazyku
A už viac neprezradím
.. A nie
V skutočnosti život ako aj práca človeka závisí viac-menej od jeho vrodených schopnosti a talentu .. štúdiom ich len vycibri
Ako píšeš Niekomu stačí stredná škola a získa super miesto
A niekto ..
Mám kamošku ktorá bola študentkou až do svojich 35r ,(mala mnoho škôl) má super pracu za ktorú dostáva okolo okolo 28 - 30 EUR za hodku , plus príplatky a prémie
Povedala že by už konečne chcela mat nejakého fajn chlapa,ktorý by sa o ňu staral a. s ktorým by mala deti
Teraz má 38
Nemá chlapa , deti tiež nie
Len tu svoju super platenú prácu
"ľudia ti tu môžu popísať píčoviny jak ten senior analytik"
"Potom takých vysokoškolákov prevalcuje týpek, čo už 5 rokov robí na nejakom poste na ktorom sa vypracoval"
Tam som nepísala o jej práci ako o dôvode prečo nema muža ale o niečom inom
Dobre , priznávam sa teda .. predávam ponožky a dáždniky výlučne čínskej značky a to na SVK , ni v Číne
"V skutočnosti život ako aj práca človeka závisí viac-menej od jeho vrodených schopnosti a talentu .. štúdiom ich len vycibri"
Vrodené schopnosti sú podľa mňa blbosť Jednoducho treba makať, vzdelávať sa, mať pevnú vôľu a ambície.
Vrodené schopnosti sa úkazu už na malom dieťati .. preto napríklad vynikajú v škôlke , či na základke
Videla som na vlastne oči ako Niektoré deti u v 3 rokoch vedia vymenovať názvy “ všetkých “vlajok
A áno súhlasím , treba na sebe makať a rozvíjať naše predispozície a talenty
Tak isto ako vôľa, vzdelávanie a iné faktory.
Podľa mňa ak človek nemá potrebnú priebojnosť, dobré medzi ľudské vzťahy na získanie kontaktov a nevie ísť cez mŕtvoly, tak sa nikam nedostane a môže byť odborník akýkoľvek. Vidím to sám na sebe.
Podľa mňa nik s čistým štítom toho veľa nemá, ani kariéru, ani nie je bohatý a väčšinou sa takí ľudia nachádzajú na okraji spoločnosti. Poznám ich viac - nikdy by som nemenil čistý štít, za lepší život. Ale každý človek má iné priority. Teraz sa tu bude 90% ľudí pohoršovať veď sú skvelí a vypracovali sa sami, ale je to hlúposť a dobre viete, že ak je jeden hore, tak niekto na neho dopláca a niekoho musí zlikvidovať...ale to je na dlho