Ahojte,,potrebujem radu..s priatelmi sa idem stretnut v ostrave. Ja tam budem uz poobede, lenze oni dojdu az o 2.17 vlakom rano, kedze inak nie je mozne sa tu dostat v ich situacii. Potom ideme rovno do bytu, od ktroych maju kluce len oni. Cize moja otaz
@jasmiine pozri nemyslim si ze vo vacsich mestach v cesko-slovensku je v noci vylozene nebezpecne teda riziko okradnutia, zbitia, znasilnenia.. bol som spolu uz 10 x urcite spolu presov, kosice, praha, cele noci vonku a nikdy som sa necitil byt nijako ohrozeny.. v nebezpecenstve..aj ked je pravda ze ja som chlap a ty zena.. ale aj tak si myslim ze co sa bezpecnosti v noci v ostrave tyka sa nemas coho obavat.
@hadimistr noo a kde by si mi radil ,,pockat,, . Do barov moc sama nechcem ist, na stanici vlakovej - mozu aj nemusia byt bezdaci, alebo len tak niekde v tmavej ulicke kde ma nikto neuvidi?..och joooj
@jasmiine toto ze sama..tak stanica samozrejme ze nie.. tmave ulicky a lavicky na parkoch.. no.. predsa len by som neriskoval aj ked si myslim ze by sa ti nic nestalo ale urcite by si sa minimalne blbo citila.. co ja viem .. ja som uz bol par x uplne sam v bare.. ale to zase nechces.. tak najskor asi nie internat ale nejaky motel..myslim ze za 15 mozno snad aj 10 eur na noc by sa nasla upravena cista postel a v izbe este aj sporcha..
@jasmiine vidis, zaujimavy napad,, skoda ze nehraju aj neskor filmy. a vlak s kamaratmi pride o 2:17 v noci hej?
tak chod do kina a potom kludne sama do baru nejakeho slusneho na jedno pivo, 2 hodiny len to rychlo zbehne
@4 raz som stála večer na stanici v rade pred občerstvením/trafikou (neviem už, čo som kupovala), a zrazu na chlapa za mnou skočil muž s nožom
policajti tam síce boli rýchlejšie, než mi došlo, čo sa stalo, ale že by stanice alebo akékoľvek iné priestory boli v noci bezpečné..
@narazuvzdornaa nehovorim ze su bezpecne.. ale nezijeme v pasme gazy ani v juznej amerike ani severnej koree a pod.
proste podla mna velke cesko-slovenske mesta su bezpecne aj v noci.. nestava sa bezne kazdy druhy den ze niekoh zbiju do bezbedomia, znasilnia, okradnu, zabiju,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tak chod do kina a potom kludne sama do baru nejakeho slusneho na jedno pivo, 2 hodiny len to rychlo zbehne
policajti tam síce boli rýchlejšie, než mi došlo, čo sa stalo, ale že by stanice alebo akékoľvek iné priestory boli v noci bezpečné..
proste podla mna velke cesko-slovenske mesta su bezpecne aj v noci.. nestava sa bezne kazdy druhy den ze niekoh zbiju do bezbedomia, znasilnia, okradnu, zabiju,..