tam kde sa daju kupit, sa daju aj predat .. najdi si na googli kde v tvojom meste predavaju inv.zlato.....vlastne NIE nehladaj nic......... nepredavaj pre boha nieco comu sa kazdym rokom zvysuje hodnota .........fakt to nerob....
@tommyhot jasné jasné. Až na to že investčné zlato je skôr pre dosť bohatých ľudí či velmi velké spoločnosti. Pre bežného človeka sú aj iné vhodné možnosti čo s peniazmi. Nevyše tá bublina okolo zlata raz splasne a začne jeho cena určite klesať
@semhamforas ved samozrejme, ze toto je druh investicie pre bohatych.. obycajny clovek sa na tom len popali, hlavne ked nesleduje komoditne trhy.. ako si povedal bublina okolo zlata raz splasne, ale bohatym je to jedno, lebo ked to pride, oni sa uz davno zlata zbavia..
Udivuje ma v tychto diskusiach, kolko ludi namiesto toho aby odpovedalo na priamociaru, jednoducho polozenu otazku "kde?" otazkou "preco? naco?". myslim ze diskutujuci sa nepyta "mal by som vymenit zlato za peniaze?" ale KDE! to co ho k tomu vedie je myslim k otazke uplne nepodstatne.
Takze, zlato by som bud menil v zmenarni (asi najhorsia volba) alebo by som nasiel nejaky specializovany obchod na odkup zlata (napr:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo vies co predaj ho mne kolko gramovy?
Takze, zlato by som bud menil v zmenarni (asi najhorsia volba) alebo by som nasiel nejaky specializovany obchod na odkup zlata (napr:
» www.investicnezlato.sk/page/view/vykup... alebo skusil nejaku banku (napr. Tatrabanka ma centrum investovania v auparku kde prave riesia taketo zalezitosti: » www.centruminvestovania.sk/index.php?www=n...