Nohy sa daju zniest ale urcite si treba oholit intimne miesta!! podpazusie by tiez bodlo.. Nie je to prave gustovne a ja osobne by som bola aj za holenie hrude, ale nie kazdej sa to paci...
Podpazuchami a rozkrok jednoznacne...zadok nechat prirodzeny a na hrudy mi nezalezi...a zabudla osm ten pasik na bruchu co mate na mylsim niekomu to sekne taze neivem...ael tak raz si ho vyholit a raz nechat to ej sa mi paci vidim to brusko aj take aj take...
ale ja si viem capnuť po riti no vlastne mne riť splyva zo stehnami ,ale to je jedno,proste my baby nemame chlpate rite,vy ked mate tak aj to si oholte
holenie chalanov v podpazuší a medzi nohami je samozrejmosť...a ostatné časti tela to už záleží na každom individuálne,pokial privelmi zarastá a vyzerajú chlpy aj na iných častiach tela dosť neesteticky...ale zatial som sa s takým chlapom nestretla
tvar, intimne miesta, podpazusie (nemusi byt), hrud (ak je prilis chlpata - mam akusi averziu k chlpacom)..ale ten pasik na bruchu je super,ten urcite nechat nohy a ruky?? to robia len metrosexuali...
nuž čo ja viem, holiť? Nech si holí len tvár, rozkrok stačí len upratovať nech to nie je prales... a podpazušie rovnako, vyholené mi pri chlapoch pripadá... hnusne možno som divná, ale ja načisto vyholeného chlapa k šťastiu určite nepotrebujem
hrud minule som do triedy nakreslila ujka v plavkách a nakreslila som mu chlpy na hrudi a učiteľka, že: áno takí chlpatí sú krajši,to je také prirodzené
urcite na tvari, intimne miesta, podpazusie, a nepaci sa mi ani zarastene brucho ... ostatne uz nie... mala som dvoch kamosov, ti si holili aj nohy vyzeralo to prinajmensom zvlastne.. takze nohy nie a zadok lol.. to tiez nie
rozkrok a zadok uz len kvoli hygiene... a samozrejme ak by ste chceli mat oralny sex nvm ci by nejaka baba chcela mat chlpy v ustach :S a v podpazusi... inak v pohode... take chlpate nozicky su zlate, take plysaciky
No vcera som si oholit rozkrok a poviem ze citil som sa super ale dnes ma to dost svrby a mam to podrazdene a mozem povedat ze je to prvi a posledny raz velmi to drazdi pokozku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a samozrejme ze je to estetickejsie ja ani nepoznam chlapov s chlpatymi riťami
ja sa holim vsade okrem noh a ruk...ano aj zadok...a dociahnem
mne je to dokopy jedno..sak bobor ako bobor...komu sa ako chce nech sa holi...ale ksich by si mohol kedy vtedy