no ja by som ani tak nebola za park.....v kazdom meste sa da objednat (iba pre vas dvoch)sauna.podla mna by to bolo super vsade para a vy ste cely mokri......no nie?
máte pekné nápady.ja by som ten park bral, pokial by tam nebol úchyl alebo bezdomovec.a zavolal by som tam najskôr deratizéra, aby sa moje dievca nezľaklo alebo ja
pekné to musí byť asi aj v nejakej sprche.ale to sú len moje predstavy.možno skazené ale hrozne krásne.toho sa ja dockám asi najskôr az o 5rokov.skoda, musím si zvyknúť.
vo vlaku či už v kupé alebo v normálnom vagone (sprievodčička nas videla a čo ??? nič išla ďalej asi radšej, možno išla za sprievodcom , potom na namestí ... trebárs Gotko v BA je na to priam stvorené (sem tam nejaký psíčkar), vo výťahu v obchoďáku, na zastávke autobusu v cudzom meste ... všetko je to úplne super ... všetci čumia jako sprostý ale nie tak že stoja a prizeraju .. proste kuknu a odvratia zrak prip .pokrutia hlavou a idu rýchlo preč a my ich máme vieš kde??? ešte je toho veľa čo skúsime ... som však zvedavý ako sa uteká pred policajtami so stiahnutými nohavicami
Podla mna je to najkrajšie v prírode v noci v oblohe plnej hviezd,možnp spln mesiaca,sum vodopádov.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach a ráno vás prebudí rozrurená medvedica,ktorej tie trápne zvuky už liezly na nervy HahahaAsi závidela alebo ste jej zobudili mladé Alebo vo vode Vo vani či v bazéne...ozaj,to sa vobec aj dá?
hm, neda mi to sa sem nezapojitl. ja som doslova expertka na miesta mimo postele a bytu. Ja to mam dokonca radsej mimo bytu...
No, tento rok som to skusila v bazene na kupalisku, ked bolo asi 22hod a v bazene sme boli este s jednym parom. a bolo to super, vydeli nas oni dvaja a este aj jeden kamarat, ale nam to absolutne nevadilo a oddavali sme sa vasni. Dokonca 2 krat... Bolo to neuveritelne krasne a vzrusujuce, ja to mam rada vonku, moj priatel najradsaej len v postielke, ale pacilo sa mu to... A to som rada.
A este zopar miest, kde som to robila: pri kostole na prave poludnie, ked babky chodia na omsu, v aute pod Bojnickym zamkom (bolo to super), v prirode je to dobre, ale ibna pod podmienkou, ze nelezite v mravenisku alebo v inom zverinci, dost sa mi to paci aj u priatela vo firme...
Ale mne osobne sa to najviac pacilo v bazene na kupalisku DUHA v PE tento rok a potom v aute, to je proste nieco skvele a kto to nezazil, nevie o com je rec. Aj ked je v aute obmedzeny priestor, je to tam super...
Taktiez som to robila v sprche, ale dost som sa bala, ze sa posmykneme a niekto z nas si ublizi, takze som si to moc neuzila. Ale vsetkym kto ma moznost tak odporucam kupalisko...
Skuste poradit este nejake miesta... Ak mi daco napadne este, tak dopisem, ale super super je to v bazene...
no hej, miesta mimo postielky su uplne ine...jeto take adrenalinove odporucam skusit vitah v schodisti, sa zaseknut niekde medzi dvoma poschodiami....len si dajte pozor aby ste nerozkyvali kabinku potom jeto pocut...
a to auto a sprcha su tiež uzasne....ked stojite pod prudom vody...
a vo vode sa to da..jasne aj kupalisko je haluz len pozor na možne infekcie, a ked už bola rec o prirode preco nie...za mesacneho svetla jeto romantika
Ja si tiez myslim ze mimo bytu je to lepsie, take adrenlinovejsie a myslim ze to cloveka viac zrusi. S tou vodou musim len plne suhlasit, a odporucam to vyskusat, je to super vec, taky fajnovy pocit.. Aj auto sa da, ale podla toho jake, v mojom punte to nie je nic prijemne aspom pre mna, ale ked som mal pozicane s firmy 307 sw , velke kombicko tak to je o nicom inom , to je super. Osobne odporucam aj tu prirodu, len treba davat bacha na turistov A este som tu nepostrehol diskoteku, myslim ze to je tiez super vec, v hlbokej noci niekde vonku oprety o pulzujuce steny disco klubu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
pekné to musí byť asi aj v nejakej sprche.ale to sú len moje predstavy.možno skazené ale hrozne krásne.toho sa ja dockám asi najskôr az o 5rokov.skoda, musím si zvyknúť.
Spominam si na chvile, ked sme sa boli s psartnerkou kupat a prislo to na nas.
Vzali sme veci a nasli si miestecko, kde sme nahi stravili nikolko hodin.
Alebo ked sme si sli z partnerkou opekat a nasli sme si sukromne miestecko, kde sme si rozlozili deku a ohen. Sukromny piknik je tiez cool...
s pozdravom 5o
No, tento rok som to skusila v bazene na kupalisku, ked bolo asi 22hod a v bazene sme boli este s jednym parom. a bolo to super, vydeli nas oni dvaja a este aj jeden kamarat, ale nam to absolutne nevadilo a oddavali sme sa vasni. Dokonca 2 krat... Bolo to neuveritelne krasne a vzrusujuce, ja to mam rada vonku, moj priatel najradsaej len v postielke, ale pacilo sa mu to... A to som rada.
A este zopar miest, kde som to robila: pri kostole na prave poludnie, ked babky chodia na omsu, v aute pod Bojnickym zamkom (bolo to super), v prirode je to dobre, ale ibna pod podmienkou, ze nelezite v mravenisku alebo v inom zverinci, dost sa mi to paci aj u priatela vo firme...
Ale mne osobne sa to najviac pacilo v bazene na kupalisku DUHA v PE tento rok a potom v aute, to je proste nieco skvele a kto to nezazil, nevie o com je rec. Aj ked je v aute obmedzeny priestor, je to tam super...
Taktiez som to robila v sprche, ale dost som sa bala, ze sa posmykneme a niekto z nas si ublizi, takze som si to moc neuzila. Ale vsetkym kto ma moznost tak odporucam kupalisko...
Skuste poradit este nejake miesta... Ak mi daco napadne este, tak dopisem, ale super super je to v bazene...
Kotenko
a to auto a sprcha su tiež uzasne....ked stojite pod prudom vody...
a vo vode sa to da..jasne aj kupalisko je haluz len pozor na možne infekcie, a ked už bola rec o prirode preco nie...za mesacneho svetla jeto romantika
Super je to v bazéne, v kabinke obchodu(ked tam niej veľa ľudí...), v aute niekde v prírode, na schodoch, v parku...
No a leto ponúka dalšiu širokú škálu možností...suknička, pod ňou už nič...a dá sa naozaj skoro hocikde....čím nezvyčajnešie, tým lepšie...
Takže ľudia dajte ešte dáke typy...