- dostala som sa k vypracovanym otazkam, skontaktovala sa s clovekom, co fuka bubliny, ktoreho som stretla vcera v meste... kvalitnemu spanku... neviem, je toho viac.
Turňa nad Bodvou, to by malo byť niekde pri 21stupňou či čo rovnobežky poludníky ... som na krútiacej sa stoličke, neviem, stále v inej oblasti izby ... a nevnímam ani, čo píšem, tak sorry
jaj a velmi hádavá som dnes a dobre bolo na skype, ochorela som a konečne sa učím na zajtrajšie prijímačky
Áno. Na tom, ako sa musel vyškrierať môj obľúbený vyučujúci na tom, aké fotky istých vysokých predstaviteľov nám povyberal do prednáškovej prezentácie. A ako nenápadne cez ne odprezentoval svoj názor na nich
potesilo ma auticko na dialkove co som kupil sesternici a ze som sa zoznamil s par dalsimi ludmi = bol som na party kde som sa aj smial, cestou sme natrafili na vystavu americkych veteranov kde som si isiel oci vyocit. Nadherny den
za bookom vo svojej izbe a neviem som zdeptaná z toho tepla a bolí ma hlava som po nočnej nevyspatá bo cez deň mi nikto nedá pokoj a asi tak v pohodičke čakám kým ma netrafí šľak aby som sa konečne vyspala
Čo ma dneska potešilo?... Asi len to že keď som išla dnes po ulici dostala som od neznámeho chalana ružu... vraj preto že ako jediná baba, okolo ktorej dnes išiel mala som na tvári úsmev.... ružu chcel dať tomu dievčaťu, ktoré chodí s úsmevom na tvári aj pomedzi cudzích ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
potešil som sa tomu, že som bol so svojou milou
smial som sa dnes
neviem
možno
potešila že čoskoro vypadnem stadiaľto
a smiala som sa dnes
potesila som sa vytriedeniu slovies a novoobjavnej piesni.
co ma rozosmialo,dnes?nic.i guess...
nicomu
nie
Dnes ma asi nic nepotesilo
Ale urcite som sa zasmiala, bez toho neprejde den
áno, že som konečne dokončila film
áno, keďže som štvrtinu dňa strávila na Birdzi
a od polnoci som pozerala nejakú komédiu, tak aj vtedy asi
ničomu som sa nepotešila
nesmiala
krasnemu ranu
yup
vela veci
skoro stale, radsej s usmevom na tvari cely den ako sa mracit a neuzivat si zivota ;
- dostala som sa k vypracovanym otazkam, skontaktovala sa s clovekom, co fuka bubliny, ktoreho som stretla vcera v meste... kvalitnemu spanku... neviem, je toho viac.
- ano
jaj a velmi hádavá som dnes a dobre bolo na skype, ochorela som a konečne sa učím na zajtrajšie prijímačky
ale ta smejem sa na tom
vela veci ti co boli so mnou ma potesili napriklad
nie raz
keď mi kamarátka doniesla pivo, sladké a raňajky na ďalší deň (keď som bola chorá z učenia)
smiala
A ci som sa dnes stihol uz potesit? ale iste..po polhodine som si zalozíl novu emailovu schranku na notifikacie z fb bo na inych su uz plne schranky
a zasmial som sa ked hrvatski navijace urobili bordel v poznani
keď som si po 16 hodinách státia na jednom mieste konečne sadol
áno
radosti, ktorú som si kúpila
Áno. Na tom, ako sa musel vyškrierať môj obľúbený vyučujúci na tom, aké fotky istých vysokých predstaviteľov nám povyberal do prednáškovej prezentácie. A ako nenápadne cez ne odprezentoval svoj názor na nich
potesilo ma auticko na dialkove co som kupil sesternici a ze som sa zoznamil s par dalsimi ludmi = bol som na party kde som sa aj smial, cestou sme natrafili na vystavu americkych veteranov kde som si isiel oci vyocit. Nadherny den
Potešilo ma že stíham
Áno, na mojom odraze v zrkadle
Voliteľné otázky:
Čomu ste sa dnes potešili?
Smiali ste sa dnes?
V obývačke na gauči v RS.
Potešila ma káva.
Smiala vlastne usmievala keď som sa zobula na to ako mi dáva pusu drahý.
nesmiala a netešilo ma nič
potešila ma dnes sms
nesmiala som sa
dnes ma ešte nič nestihlo potešiť, ak nerátam to, že so sa zobudila
myslím, že som sa nesmiala
potešil som sa, že týždeň budem bez teplej vody
áno, smial som sa (aj keď už neviem na čom..)
potesilo ma ze som stretol na primackach kamaratov...
smial som sa na vtipoch pred primackami
potesila? zatial asi nocmu abo ze s informatiky mi vysla znamka taka akú som chcela
smiaal no jasne hned zrana a na pisomke manazmente D ten riaditel je raz davač D
Potesilo ma ze dnes nie je tak teplo
Este som sa nesmial
potešilo ma že nemusím skoro vstávať a že mi mama doniesla darčekyyy
potesilo ma ze konecne prestalo prsat
asi ničomu
ano smiala
dnes ma veru asi nič nepotešilo...
a áno určite som sa smiala ale skôr plakala...
Dobrému obedu..
Smiala,smiala Ako vždy
nemám dobré obdobie, ničomu :/
pozerala som How I met your mother - tak z toho
Čo ma dneska potešilo?... Asi len to že keď som išla dnes po ulici dostala som od neznámeho chalana ružu... vraj preto že ako jediná baba, okolo ktorej dnes išiel mala som na tvári úsmev.... ružu chcel dať tomu dievčaťu, ktoré chodí s úsmevom na tvári aj pomedzi cudzích ľudí
Ja sa smejem vždy a všade...
jessssss!