presne, bazeny su preplnene, neda sa tam plavat, iba clapkat sa a to sa radsej posadim do vane navyse to tam smrdi po chlore a potom z toho je akoby vymyty zrak a vidim zahmlene. :/
v bazene, vyhovuje mi cista voda + stabilne dno + bufety okolo
na jazere mi vadia rozne zeliny a kamienky na dne, ani neviem o co si nohu mozem zavadit a dalej aj to, ze je tam zmiesana voda, na vrchu vacsinnou tepla a dole studena, co s ami v bazene este nestalo
more neznasam kvoli slanej vode, ktora mi nehorazne vadi kedykolvek sa ponorim, kvoli tomu, co sa nachadza na dne, samy bordel a jezkovia a este ked je plaz hnusna, tak nie je o com
@sadistrom kym je na to unosna mortalita a lieky, ktore su overene, ze zaberaju, resp. ak sa vcas podaju spravne antibiotika, je to este podla mna celkom v pohode. Kym ale nie je ziadna ucinna liecba a neexistuje nic, co by aspon oddialilo prichod fatalneho stavu (teda okrem toho, co testuju na mysiach), tam ostava v podstate len cakat na smrt, ktora pride do 5-7 dni.
@v3nty ten dokument prehnany nie je. staci si kuknut stranku CDC alebo akukolvek inu vedecku studiu mikrobiologov a lekarov, ktori sa zaoberaju ako vyskumom PAM tak naegleriou f.
bazén na kúpalisku určite nie, lebo blee mam rada svoje nohy a iné časti tela bez plesní a iných chôrob, ale taký domáci bazén nie je zlý, a nie sú v ňom ryby.
ale teraz sme boli na takom kráásnom štrkovisku, že by som tam aj bývala aj s rybami, takže neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Na jazere lebo jedno mam 100m odtial kde byvam :d
A kúpaliská/bazény sú maximálne preplnené, nedá sa tam hýbať a nie je to tam bohvieako hygienické.
na jazere mi vadia rozne zeliny a kamienky na dne, ani neviem o co si nohu mozem zavadit a dalej aj to, ze je tam zmiesana voda, na vrchu vacsinnou tepla a dole studena, co s ami v bazene este nestalo
more neznasam kvoli slanej vode, ktora mi nehorazne vadi kedykolvek sa ponorim, kvoli tomu, co sa nachadza na dne, samy bordel a jezkovia a este ked je plaz hnusna, tak nie je o com
Bazén mám doma,ale ak by som si mala vybrať medzi kúpaliskom a jazerom,tak beriem jazero...
a vôňa jazera a riasy pod nohami sú stokrát lepšie ako čuchať ten chlórový zapácha aj keď....aj v jazere je kopu svinstva
@sturmer a to je kde?
do jazera/rieky sa bojim ist, pretoze sa bojim naeglerie fowleri =/
@trdelniiiq nemas sa coho bat, lebo co ta nezezere, to zezeres ty
Ale dávnejšie som bol na Draždiaku, cca 30 minút.
a ešte máme gumený bazén na záhrade, takže keď sa chcem len tak namočiť, tak tam
ale inak z tohto vyberám bazén. neviem prečo ale jazerá mi vadia ale more mi nevadí
Napríklad senec a zlate piesky. Tam je zabezpecena cirkulacia spodnej vody atd.
Ale sú na slovensku jazerá ktoré sú len v podstate zatopené jamy od daždovej vody a tam je kupanie prisne zakázané
Ako napríklad šutovo pri MT
Oficialne jazerá kde sa kúpe su pravidelne pozorované a ten dokument Čo postol je ako vsetko trosku prehnané
alebo autobus, alebo spadnem z rebríku a pod....
Takze si myslím že tá prevencia sa nejak inak nezmení ...
bazén na kúpalisku určite nie, lebo blee mam rada svoje nohy a iné časti tela bez plesní a iných chôrob, ale taký domáci bazén nie je zlý, a nie sú v ňom ryby.
ale teraz sme boli na takom kráásnom štrkovisku, že by som tam aj bývala aj s rybami, takže neviem