o 30 rokov takto budem sediet vo vlastnom byte s vyhladom na nejake stare mesto a budem skladat nejake uzasne klasicke dielo, ktore potom budem hrat nejaky extra super orchester ! ... lajk a skladatel!
hmm... vo vlastnom dome so svojou ženskou a s deckami ktoré už budú dospelé
a vidím sa pri koľajisku ktoré som si postaval, je obrovské (5x12metrov) a jazdia tam samé okuliarniky, bardotky, laminátky a sergeje s osobákmi čsd za sebou, všetko je robené ako v roku 1992... ááách
a vtedy si spomeniem ako som toto písal a zájdem si do mc donaldu, kuúim si royal cheese s hranolkami a spiteom, sadnem si pred kolajisko, pustim son of a preacher man a zapálim si... dokonalosť sama
b. (vysnívaná vec) budem mať krpatú steampunkovú kaviareň a čajovňu a antikvariát v jednom v nejakom peknom meste a budem písať. a budem mať niekoho, s kým si budem perfektne rozumieť a umriem po ich boku.
Budem si rokenrolovať na Hnilčíku, kde budem mať vysnívaný b&b. Budem sa starať o (vtedy už senilného a ešte viac na hlavu padnutého) tatka Milana, čítať knihy, variť, piplať sa v záhrade, dojiť kravu (ktorú neviem kde dám, ale ja ju budem mať a hotovo). A budem mať sto mačiek a ružový bicykel. Tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale radsej by som sa dala vysypat do mora na utese
ALEBO
Google
a vidím sa pri koľajisku ktoré som si postaval, je obrovské (5x12metrov) a jazdia tam samé okuliarniky, bardotky, laminátky a sergeje s osobákmi čsd za sebou, všetko je robené ako v roku 1992... ááách
a vtedy si spomeniem ako som toto písal a zájdem si do mc donaldu, kuúim si royal cheese s hranolkami a spiteom, sadnem si pred kolajisko, pustim son of a preacher man a zapálim si... dokonalosť sama
b. (vysnívaná vec) budem mať krpatú steampunkovú kaviareň a čajovňu a antikvariát v jednom v nejakom peknom meste a budem písať. a budem mať niekoho, s kým si budem perfektne rozumieť a umriem po ich boku.
čiže, pravdepodobnejšie je a.