Kde sedíte?viem,že na stoličke :D...myslím tým,kde v triede...? :)
prvý rad,druhý či tretí?... sedíte naľavo či napravo...? s kým sedíte?...či sami?
ja bohužiaľ sedím v prvom rade,pri okne....v druhej lavici,no pred nami nikto nesedí...hm.....stále tam svieti Slnko ..hm... sedím s mojou naj kamoškou ...
raz pri okne (tam je aj katedra) posledná lavica, bližšie k dverám, sedím s kamarátkou.. ale v triede sa učím asi len 3 predmety.. možno ešte ak náhodou zablúdime cez delenú hodinu do našej triedy.. takže tam sedím veľmi málo
podľa toho v akej učebni. ale keď hovorím o tej, kde trávim najviac času tak prvý rad od okna na pravo vo štvrtej lavici so spolužiakom a niekedy so spolužiačkou.
stredný rad céélkom vzadu, sama , najďalej z celej triedy, dnes som si páve lavicu odtiahla až ku stene, lebo ma nenormálne otravuje spolužiak predomnou , neznášam ho .... a tak na mňa nedočiahne
V triede sedím v strednom rade (máme tri), v druhej lavici vľavo. Ale niekedy sa s kamarátom vymeníme. No a učebniach neviem, lebo som teraz, prvý týždeň, čo sme sa učili, chýbala
ucitel robil presadzaci plan ...aj tak to dopadlo sedim v strednom rade v druhej lavici smerom k dveram so spoluziakom ktori sa len usmieva je total sprosty a vie len futbaL HRAT!! nuda ..sice som mezdi najvissimi a krpci su vzadu!!
bohužiaľ už sme nepárny počet v triede takže niekto musí sedieť sam vyšlo to na mňa takže ako naschvál ešte aj prvá lavica pred učiteľom ale nesťažujem sa lebo si zapamätám viacej ako keď som bola v poslednej lavici s kamarátkou a inač sa tam dobre baví lebo si ta nik nevšíma
miesto na sedenie si vyberám VŽDY strategicky, podľa toho, čo chcem alebo nechcem robiť na prednáške/ seminári..........iba na cviku sedím na približne stálom mieste.......tam nič nehrozí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale som v tom rade pri dverach
Napravo sedím len, keď máme hodinu s triednou, ináč naľavo. =D
teraz sedím na gauči v izbe a v škole som sedávala v poslednej lavici pri stene, nie pri okne.... (asi najlepšie miesto v triede, však @iwuanka ?)
ale minuly rok som mala dokonale miesto- uplne vzadu, nalavo s kamoskou... dokonale
a sedím sama
matika- prvy rad, posledna lavica, pri okne
slovina- rad pri dverach, druha lavica, pri okne
anglina- rad pri dverach, tretia lavica, pri okne,
biola- prvy rad, posledna lavica, pri okne
dejepis- rad pri dverach , predposledna lavica, pri okne
geografia- rad pri dverach, prva lavica, pri okne
rustina podla triedy v ktorej sa nachadzame
chemia- rad pri dverach, posledna lavica, pri dverach
fyzika- predposledny rad lebo tam su inak pospajane lavice
Ukl- stredny rad, posledna lavica pri okne
s kamoškou.