Kde si pozriem STAR WARS(Hviezdne vojny)IV Nova nadej zadarmo na nete?
Poradte niekto neviem to najst neaky link na video po cesky alebo s titulkami...stahovat to nechcem nakolko stahovanie cez uloz.to trva 957min. zadarmo
@pastor1 prosím ťa. Keby neboli také vysoke ceny vyrobkov a u nás take nízke platy. Keby sme my neboli okrádaní od ľudí, ktorých si volíme. Nebol by tu ani tento príspevok A krádež je hriech. Takže krádež chleba pre celú hladnú rodinu, ktorá žije v neludskych podmienkach už od narodenia? (rozvojové krajiny). Za to ich tiež Boh potrestá? A mám dalsie otázky. Napr. Ked je Boh taký dobrosrdečný a spravodlivý. Prečo Sa rodia deti postihnuté? Prečo tie najvacsie svine žiju v perinkách a tí najlepší ludia živoria? Prečo? Ked Boh ovláda svet a je jeho stvoriteľom, je stvoriteľom všetkého. Prečo vytvoril niečo ako zlo a ked teda vzniklo, prečo ho okamžite neodstránil? Aký ma vlastne zmysel žiť? Ako si môže vobec cirkev dovoliť hovoriť o dokonalosti Boha, ked sama nevie čo to dokonalosť je?..ako môže hovoriť o večnosti? Ked sama nevie vysvetliť čo to večnosť je? Prečo má plnú hubu práv a pritom podcenuje ženy? (napr. žena nemôže byť pápež) Prečo nezverejní všetky spisy, ktoré su vo vatikánskej knižnici? Prečo pustí na svetlo len to čo chce? Ako vôbec sa ľudia s vysokou školou (kňazi) môžu považovať na prostriedok komunikácie ľudí a Boha?... A nakoniec to najhoršie NABOZENSTVO! Čo sú dnes vlastne náboženstvá, náboženské vyznania? Sú to putá ľudského ducha, sú zotročením Božej iskry, sídliacej v nás. Sú to dogmy, ktoré sa usilujú vtlačiť dielo Stvoriteľa a jeho veľkú lásku do foriem, vytlačených ľudským rozumom. To znamená strhovanie a plánovite znehodnocovanie Božského zmyslu. Prečo sa cirkev snaží vysvetliť ľudom čo je Boh, ked tam musí použiť slová, ktoré človek nedokáže pochopiť a ani si len predstaviť?? Prečo sa snaží neveriacim dať iskru, ktorou ho len odpudia a tým ju neveriacemu zhnusia??! Teda potom už daný človek nebude mať absolutny zaujem o Boha? Každý človek má v sebe iskru, je len na ňom či ju v sebe prebudí alebo ju nechá v sebe spať. On v živote dostane veľa príležitostí sa na to otočiť. Cirkev ani zdaleka nevie vysvetliť ani jednu otázku čo som položil. Bohužiaľ cirkev je jedným z prostriedkov, ktorým Boha zo života ľudí viac odstraňuje ako prináša. Je smutné, že je riadená ľudmi, ktorí Božiu podstatu ani zdaleka nepochopili. Pretože keby ju pochopili, niečo ako cirkev existovať nebude.
mmartin01 ako, natrafila som na toto forum a hoc je to trochu z davnejšia musim sa k tvojmu komentaru vyjadriť, vidim že maš dosť otazok na Boha, ľudí, cirkev a keď to chceš všetko pochopiť (neveríš ľuďom, lebo je to fakt, nikto z nás nie je dokonalý) odpovede hľadaj u Bohaaa v jeho slove, biblii všetko tam nájdeš, len neodcudzuj.. všetko s láskou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov