Na začiatku decembra som z Aliexpress objednala kryt na mobil. Na track.yw56 píše, že „2014-12-16 00:00 Slovakia Arrive at Slovakia Airport“ - to akože mi to mesiac a pol stojí kdesi na Slovensku? Čo mám robiť? O.o
tak to ju zrejme stratili uz na Slovensku resp. prisla a neposlali...frajerovi sa stalo nieco poobne s tym, ze podla toho zasielka prisla do jeho dediny, lenze na poste nikde nebola, tak neviem, ci ojebavaju aziati alebo slovaci
@momoglamorous Tak zase predtým som z Číny objednala 15 iných vecí a tie mi došli v pohode, načas a v normálnom stave, tak snáď sa to teraz nezačne zhoršovať
@punky4 aj mne zatial vsetko prislo ako malo ale hentie veci pod 2e jak keby boli take lacne, ze nepridu lebo co frajer objednaval ten prsten, tiez stal len 1e sa mi zda
@trubajerichova Lenže ten truľo predajca mi ju furt predlžuje A neviem, ak to nie je jeho vina, tak od neho nechcem pýtať peňeži Či aj tak sa to robí? O___o
Inak súhlasím tu vyššie čo sa písalo, keď som si objednala pár takých lacných vecí okolo 1€, tak mi to neprišlo alebo mi poslali úplne niečo iné Ale ak to neprišlo, tak mi peniaze vrátili na účet.
tiež som raz mala tento problém, že som videla tracking zaseknutý niekde na slovensku, tak som napísala mail tej spoločnosti a oni mi povedali, že ma nevedeli kuriérom skontaktovať, pretože som tam mala zle zadané tel. číslo, tak som im ho napísala a balík som na druhý deň mala doma. skús im napísať
ofc neviem ako to je ak sa jedná o slovenskú poštu, tam mi už robili s kuriérmi také srandy, že balík, ktorý som si naschvál zaplatila prvou triedou, pretože som ho nutne potrebovala mať cez víkend doma, mi neprišiel, na pošte odmietli balík hľadať a nakoniec keď som sa na ďalší týždeň k nemu dopracovala, tak mi povedali, že balík musel stáť 2 dni na pošte, lebo kuriér nevedel nájsť kde bývam... to som už rovno vypýtala kontakt kde sa môžem sťažovať, lebo toto je fakt nonsens
@ssnehulienka Pokiaľ viem, tak také veci, čo sú fakt že malé a ľahké (a ešte tam je aj odfajknuté, že darček), tak na to kašlú. Ani neviem, jak to u nich funguje.
@qwer28 hovorim ze neviem, dzizs. a hovorim to preto, ze uz xyz raz som si objednavala veci z ebayiu, same podobne cenovo i charakterovo veci ako tuto clovek, a ked mi dlho nic neprichadzalo tak som sa spojila so slovenskou postou a zenska mi povedala ze niekedy proste cely ten kamion na cas zastavia na colnici, ale bav sa dalej
nooo aliexpress..... je fajn ze si sa s tym zmierila^^
ale aj tak by som sa skor nez na tu birzd obratila s otazkou na osobu ktora je drzitelom tvojich peniazkov za dany produkt xc)
@tomias Buď taký láskavý a sa znormalizuj, ak mi nemieniš vysvetliť dôvod svojich debilných komentárov s tými debilnými tromi bodkami, tak radšej ani nič nepíš, nie si zaujímavý ani tým nikomu nepomôžeš, akurát tak sám pôsobíš sprosto. A ak si tým hladkáš ego, rovno mi to povedz, nech si tie tvoje komentáre ani nečítam. @pinkhero Doteraz som s nimi mala len dobré skúsenosti, aj so všetkými lacnými vecami. Tí predajcovia nepotrebujú negatívne feedbacky.
@pinkhero Narážala som na toto "nooo aliexpress..... je fajn ze si sa s tym zmierila" (chápeš, vyznieva to tak, že sú to nespoľahliví debilkovia, čo síce neviem, či si aj tak myslela, ale skrátka ja si to nemyslím .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@momoglamorous Takže prstene ani kryty už neobjednávam
@feklus Túžiš po Indovi?
ofc neviem ako to je ak sa jedná o slovenskú poštu, tam mi už robili s kuriérmi také srandy, že balík, ktorý som si naschvál zaplatila prvou triedou, pretože som ho nutne potrebovala mať cez víkend doma, mi neprišiel, na pošte odmietli balík hľadať a nakoniec keď som sa na ďalší týždeň k nemu dopracovala, tak mi povedali, že balík musel stáť 2 dni na pošte, lebo kuriér nevedel nájsť kde bývam... to som už rovno vypýtala kontakt kde sa môžem sťažovať, lebo toto je fakt nonsens
@tomias Ktoré?
ale aj tak by som sa skor nez na tu birzd obratila s otazkou na osobu ktora je drzitelom tvojich peniazkov za dany produkt xc)
@pinkhero Doteraz som s nimi mala len dobré skúsenosti, aj so všetkými lacnými vecami. Tí predajcovia nepotrebujú negatívne feedbacky.
keď nie rozhodne otvorený list prezidentovi. USA minimálne.