Ja neviem či aj vy máte taký problém alebo je to mojim regiónom alebo čo... ale ja neviem spoznať tuna nejakých normálnych ľudí je dosť problém. Vonku sa toho moc stretnúť nedá a keď stretnem tak väčšinou je to úplné prijebaná zmalovaná p**a. Na diskotéka
jj aj ja to mam miestom kde žijem a nemam vobec chut tu niekoho bližšie spoznavat ked vidim čo su to za kreatury nejak mi to ani nechyba,sa vždy s niekym spoznavat,pri praci ich spoznam dost...
@fxx tak ja neviem ja som brigádoval ako pomocník pri elektorinštaláciach a raz sme boli u takého "pánka" ktorý hádam všetko veďeu (z jeho nárečia ) tak vieš si predstaviť ako sa pri ňom robilo. A prečo hento tak ? A jak si hento spraveu ? Nemalo by to byt naopak ? Šak ci hen chýba ten štupel ! Teraz mi to príde vtipné ale vtedy by som ho najradšej olovom rozsypal. A potom u takej rodiny ktorá mi pripomínala Adamsovcov. Teda ich decká tie pozerali jak keby ma chceli tým pohladom zabiť alebo zhodiť z rebríka proste nič dobrého mi nenúkali
játi neviem... asi sa predomnou schovávajú čo ti ja viem ? no chodím na programátorský krúžok ale no... zdržím sa komentárov aaa hrám na bicie no tuna moc možností nie je tak je to dosť naprd... dnes mládež fičí na tých umelých sračkách a o hudbu ako takú nemajú záujem čiže koľkokrát ani nie o čom pokecať... je to zúfalé :/ Asi skočím to ta do tej blavy ako pozerám stálo by to za to
odkial si ? lebo aj tu kde zijem ja su seci jebnuty a neda sa s nimi ani jedna normalna veta porozpravat takze preto nepoznam takmer nikoho a ked uz nekoho spoznam za chvilu zisttim ze je ako som uz hovoril jebnuty/a
@amikadze hej hej to je pravda vo vlaku sa dá spoznať dosť fajn ľudí ale tak zas tak často necestujem... no vždy pri ceste vlakom som spoznal niekoho fajn
@horsiq neviem kde je pre teba TUNA, ale iný kraj, iná mentalita treba len usilovnejšie hľadať alebo znížiť svoje nároky, na každom človeku môžeš nájsť niečo zaujímavé, aj keď sa ti to na prvý pohľad nemusí tak vidieť a keď budeš aj naďalej skeptický k ľuďom, len kvôli tomu ako vyzerajú, tak si veľmi nepolepšíš Prajem ti veľa šťastia, pretože ho budeš potrebovať
@rockmysoul ja nemám nijaké extra nároky ja mám rád tých najprostejších ľudí ale tu je to samý vandrák oblečený v pyžame čo by ti najradšej dal přes piču a samá zmalovaná kurva ktorej ten hnedý cement steká po xichte... tak ja neviem ako ty ale mne stačí na takého človeka jeden pohľad a viem že si s ním moc nepokecám Pod pojom tuna myslím cca HC a PN a aj TT...
@horsiq tak ja sa tiež pozriem a pomyslím si svoje, hoci sa veľmi snažím to nerobiť, ale vždy si počkám aspoň na pár viet od danej osoby, aby som si urobili hrubý náčrt jeho charakteru.... možno ťa to prekvapí, ale aj za takým zovňajškom aký si opísal sú super ľudia, dokonca som sa o tom aj sama neraz presvedčila... takže predsudky bokom a začni s nimi komunikovať
To je jedno kde je to tuna, pretože to nič na tom nemení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@pumaamravec vieš keby tu takých ako ty chodí viac aj ja by som sa im prihováral
Ale napriklad v RIU sa da spoznat vela zaujimavych
@torpedo08 povedzme že trnavský kraj
@mm47 asi tam zablúdim
@profesor ja ti neviem ale koľkokrát mi stačí pozrieť na človeka a vidím že s ním nebudem mať o čom...
ale tak ja som spoznala kopec fajn ľudí vo vlaku alebo v buse cestou do školy a potom cez kamarátov
@amikadze hej hej to je pravda vo vlaku sa dá spoznať dosť fajn ľudí ale tak zas tak často necestujem... no vždy pri ceste vlakom som spoznal niekoho fajn
@rockmysoul napr na orave som taký problém nemal
To je jedno kde je to tuna, pretože to nič na tom nemení