poznám asi tak rodinu, mojich bývalích spolužiakov ktorých nechcem už nikdy vidieť, kamarátky z ktorých ani jediná nežije v Košiciach a ľudí z internetu. Nebyť mojej sesterky a ľudí s ktorými sa budem musieť cez prázdniny stretávať (lebo som im to sľúbila, tj. pár z mojich bývalých spolužiakov), cez prázdniny by som sa unudila k smrti
dnes som spoznala na kupalisku je pravda ze sme zo slapacieho bicykla na nich (chalanov) kricali s flaskou v ruke ze "podtee si dat aj vyyy" ale inak super chalanii !!! spoznavat ludi ma bavi a nemam problem sa prihovorit
Dosť ľudí som spoznal v škole, veľmi veľa na internáte, počas brigádovania, z rôznych klubov(nemyslím diskotéky, skôr niečo na štýl rečníckeho klubu), počas športovania, chlastania, párty... Veľmi veľa ľudí som spoznal aj z internetu(stretávky dvoch fór), prípadne z pokecu... Vlastne celkovo poznám veľa ľudí a ani neviem odkiaľ
No väčšinou sú všetko len také známosti, s ktorými sa na ulici pozdravým... Poriadnych kamarátov sa mi ťažko spoznáva...
@mm47 do Ma pôjdeme niekedy na billiard alebo tak do bašty dole ale cez týždeň keď nebudem robiť sa dohodneme a skočíme na zlaté lebo kamarát že bol a že už je aj voda v pohode a ľudia chodia takže bude prdel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
poprípade v Zoo,dobre,to bolo dohodnuté,ale aj tak
pri tejto príležitosti zdravím @sentaro Radko ahoooj!
@mm47 iba naladicka..... trosku.. ehm... boli sme potom mimo trochu
@nietimekki a ne?
zoznamoval som sa už aj na WC, ale najmilšie zoznamovanie masy ľudí bývajú na festivaloch
No väčšinou sú všetko len také známosti, s ktorými sa na ulici pozdravým... Poriadnych kamarátov sa mi ťažko spoznáva...
Naladicka o 3poobede na slnku pit museli ste byt rozbite z jednej Vinei
Kedy ides znovu ? pojdem tam s kamosom vas checkovat a zverejnim sem zistenia
A pome do nej !
No ta pome cez tyzden , zozen 14ku , alebo Veroniku a mozme vyrazit
tuto
Dame si a basta fidly
bašta fidly