ja mám pocit,že ani ani.. na strednú chodím s polovicou spolužiakov zo zšky... sme dosť poskupinkovaní a sú tu samé ohováračky,ale kamarátov tam mám takže pohoda na zš to bolo oveľa viac kruté
na gympli sme boli dobrý kolektív, ale nemala som tam rada to škatuľkovanie a skupinky a "obľúbenosť" a "neobľúbenosť" a tú (ospravedlňujem sa, ak to niekoho urazí) typickú "stredoškolácku obmedzenosť". Na VŠ je to super. Ľudia sa tu špecifikujú a kladie sa dôraz na ich inteligenciu, aspoň poväčšine
na strednej ale na druhej, kde som teraz v prvom to bolo fajn ale najviac sme sa zblizili v tretom a stvrtom a aby ste sa nepytali na druhy, tak ten sme preskocili cela trieda!
bola som na štyroch základkách, jednej strednej a zatiaľ dvoch výškach. a všetky kolektívy do ktorých som kedy bola vtisnutá boli nepekné. možno navonok niektoré aj vyzerali spokojne, ale vnútri to bola nechutná zmeska. radšej k ľuďom pristupujem individuálne ako masovo.
základka jednoznačne ako naša trieda, to je jeden grc každý každého s každým ohovára, aj to čo sa ohovoriť nedá .. kolektívni sme možno v 2dňových chatách a v odkladaní testov to nám ide
s kamarátmi mimo školu. tí sa aspoň nepretvarujú, že vás majú radi len z toho dôvodu, aby sa o vás viac dozvedeli a potom vás kade-tade ohovárali (česť výnimkám)
Zakladka 1-4.rocnik..potom o nicom..domiesane triedy otras... Stredna zacala byt super v poslednom rocniku..no a uz je po nom ale nasli sme sa tam viacero ludi, ktori sme si fakt rozumeli a vlasten sa stretavame stale
na základke sme boli fajn kolektív mala som super kamošky ktoré mám doteraz ale ako som prišla na strednú cítim sa tam tak samo nie ako pred tým je mi dosť aj tak často ľúto ale čo už kolektív neovplyvním ani ľudí ktorý ma ohovárajú :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Na strednej (v triede) ma všetci neznášajú Ale mám to v puči
nikde.
bola som na štyroch základkách, jednej strednej a zatiaľ dvoch výškach. a všetky kolektívy do ktorých som kedy bola vtisnutá boli nepekné. možno navonok niektoré aj vyzerali spokojne, ale vnútri to bola nechutná zmeska. radšej k ľuďom pristupujem individuálne ako masovo.