V Chorvátsku sme boli niekolkokrát, ale bolo to už dobrých pár rokov dozadu, keď sme si to ešte mohli dovoliť... Dúfam že sa tam niekedy znovu dostanem, more som miloval, takisto večerné prechádzky po centrách mesta/prístavoch, bola tam bohovská atmosféra
@superboy12 Juzna Afrika je najvyspelejsia krajina Africkeho kontinentu a je vyspelejsia ako znacna cast Europy.. Ano je tam aj chudoba, ale kde nie je? jediny rozdiel medzi JAR a napriklad Anglickom je v tom, ze v JAR je podstatne viac cernochov a podstatne vyssia kriminalita (v premiere cca 60 vrazd denne len v Johannesburgu).
Taliansko,Chorvátsko,Grécko.Chorvátska stačilo,nestotožnila som sa s tunajšou väčšinovou mentalitou a do Grécka by som sa dokázala vrátiť aj na 2roky..
V Bulharsku a dva či trikrát v chorvátsku a žeby som nejako milovala more Nedá sa povedať... Radšej za prachy za dovolenku pôjdem do nejakého veľkého európskeho mesta alebo na véééľa festivalov
@tommyhot Pokiaľ viem tak životnou úrovňou a bohatstvom je na tom z Afriky najlepšie Líbya a Ekvatoriálna Guinea, to sú krajiny kde sa žije rovnako ako na Slovensku.
Južná Afrika je až za nimi, je tam síce rozvinutý priemysel no slušne žije len 20 percent bielych, 80 percent čierneho obyvateľstva žije na úrovni ostatných Afrických krajín.
Chorvatsko skoro vsade, Slovinsko (Portoroz), Taliansko sever az po San Benedetto del tronto - na vyske Rima), Grecko (Korfu, Rhodos, Kreta), Turecko, Tunis, Francuzko, Monako, Spanielsko (pevnina - Barcelona, Loret de Mar), Spanielsko (Ibiza), Anglicko, Amerika Florida (Tampabay - Clearwater, Miami beach, Cocoa-beach)
hm... v Taliansku, Bulharsku, Grécku, Chorvátsku, Egypte, Turecku, potom na ostrove - Djerbe, potom Tunisko, tento rok sa plánuje Španielsko, buď ostrovy alebo pevnina...
v bulharsku a v grecku , ale v bulharsku som bol este decko, a v grecku ma to nebavilo s rodicmi takze nikdy uz nikam nepojdem jedine s kamaratmi , a to asi tazko
bol som viac krat, a na viacerich z tych moznosti....no a najhorsie bolo v chorvatsku....v podstate nic tam nebolo, takmer ziadne sluzby.....nikdy viac chorvatsko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ale tak chorvátsko, taliansko, španielsko, turecko, egypt.. konieckoncov aj francúzsko, nemecko, anglicko..
som viac do severských krajov
ale neznasam more a teple krajiny..
Južná Afrika je až za nimi, je tam síce rozvinutý priemysel no slušne žije len 20 percent bielych, 80 percent čierneho obyvateľstva žije na úrovni ostatných Afrických krajín.
Chorvatsko skoro vsade, Slovinsko (Portoroz), Taliansko sever az po San Benedetto del tronto - na vyske Rima), Grecko (Korfu, Rhodos, Kreta), Turecko, Tunis, Francuzko, Monako, Spanielsko (pevnina - Barcelona, Loret de Mar), Spanielsko (Ibiza), Anglicko, Amerika Florida (Tampabay - Clearwater, Miami beach, Cocoa-beach)
filip