aach, nikde. mohla som síce ísť niekam k moru sa vyvaliť za pár korún, ale keď mňa to nebaví. vyvaliť sa niekde na pláž jak vorvaň, keď mi je príliš teplo, ísť sa omočiť do vody a večer ísť na diskotéku, lebo v letoviskách nič iné nie je. som zástancom aktívneho odpočinku a hoci zvieratká neobľubujem, vždy si dám aspoň nejakú menšiu túru alebo idem na korčule alebo tak..
@transplantovana paci sa mi ako rozmyslas...s tymi turami by si to u mna vyhrala ....vlastne asi u kazdeho chalana co ma rad prirodu, dnes dostat babu do prirody, aby si to aj uzila je zazrak, vsetky sedia doma abo v kaviarni na mineralke
kde som bol na dovolenke??? za poslednych 15 rokov nikde....
zahranicie som videl aj to len vdaka praci, ale co mozem skutocne povazovat za pracovnu dovolenku tak to bolo Svajciarsko tento rok v Arose cez zimu a to bola skutocne "pracovna dovolenka" ako ma byt ....tu mate fotku aby ste mali lepsiu predstavu
no a teraz v stredu odchadzam do mesta ktore je v podstate za tymi kopcami ktore su na fotkach cize v podstate troska iny uhol Alp....uz sa neviem dockat zimy
Aspon, ze vo Svajciarsku sa da spojit prijemne s uzitocnym, hlavne v zime
Egypt jedna chata 3 tyzdne doma a ece planujem v sobotu ist do Hewizu v Madarsku to je taka dedina a tam na konci je Hotel Marin a bazeny z toboganmi skoda se nemam fotky.
@40 ja som mala vkuse dačo na hlave, buď šiltovku alebo klobúk slamený a aj tak som väčšinou na pláži v tieni čítala knihu Hej, tam tiež tak, 45 v tieni a delegátka namerala na obed na piesku okolo 56-60 na pravé poludnie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a verím tomu, že na roháčoch to tak bude.
kedy si tam bol.....?
ja som tam šiel vlakom
a potom som bol v bransouzích na vysočine dokopy 15 dní........som spokojný....
kde som bol na dovolenke??? za poslednych 15 rokov nikde....
zahranicie som videl aj to len vdaka praci, ale co mozem skutocne povazovat za pracovnu dovolenku tak to bolo Svajciarsko tento rok v Arose cez zimu a to bola skutocne "pracovna dovolenka" ako ma byt ....tu mate fotku aby ste mali lepsiu predstavu
no a teraz v stredu odchadzam do mesta ktore je v podstate za tymi kopcami ktore su na fotkach cize v podstate troska iny uhol Alp....uz sa neviem dockat zimy
Aspon, ze vo Svajciarsku sa da spojit prijemne s uzitocnym, hlavne v zime
Btw, aj ja mám roďku v TN, i keď som s nimi veľmi nerada a vlastne ich takmer ani nepoznám. S nimi som sa tento rok našťastie vôbec nestretla.
Turecko - Alanya
@hajzelodkosti hej hej, myslim ze hej
[/img][/url] ja tiež
@42 V akom hoteli ste boli?