@all A neboli ste niekto v channels tam na najnižšom poschodí? bola tam jedna zaujímavá blondína, robí kaderníčku a mala oranžový rúž na perách bol tam s ňou aj nejaký gay kamarat, ale som si od nej zabudol vypýtať kontakt lebo ma niekto zavolal a potom uz tam nebola. Ak ju poznáte pošlite mi do ts na ňu kontakt stačí email alebo fb. Chcem jej poslať pracovnú ponuku.
Obracal som vegan burgre a počúval najnovšie house/techno tracky (novinky, ktoré ešte len vyjdú a sranda, zmieňoval tam zrovna Ibizu, ale tú skutočnú) na Color music rádiu. Ráta sa to ako žitie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@all A neboli ste niekto v channels tam na najnižšom poschodí? bola tam jedna zaujímavá blondína, robí kaderníčku a mala oranžový rúž na perách bol tam s ňou aj nejaký gay kamarat, ale som si od nej zabudol vypýtať kontakt lebo ma niekto zavolal a potom uz tam nebola. Ak ju poznáte pošlite mi do ts na ňu kontakt stačí email alebo fb. Chcem jej poslať pracovnú ponuku.