na ostrove Brač je pláž, ktorá sa volá Lovrečina...je piesková ale neznášam juu...lebo neznášam piesok...a nechápem človeka, ktorý ide do chorvátska hľadať piesočnatú pláž...tam sa odser do talianska
Najlepsia pieskova, alebo takmer-pieskova plaz je asi na ostrove Krk - Baska. A btw, Lovrecina na Braci je podla mna humus... neviem na co vobec hladas piesocnu... radsej taky jemny strk ako na makarskej, to mas 100 krat lepsie V Chorvatsku ide o to, ze mas ciste more, a nie rozvireny kalny bordel/piesok ako v severnom Taliansku...
@divna si to napisala ako keby cela makarska a cely sibenik a cely zadar bolo piesocne pobrežie
@12 ja milujem take tie skalky co su zaoblene uplne ako gulicky večšinou to byva na plazach kde je otvorené more (ostrov hvar , dedina ivan dolac vlny asi tk metrové šupec)
Teraz som si spomenula ako sme boli na Makarskej a Ričo s Petym... že keď pôjdeme nalavo po tých skalách, tam bude piesočnatá... bože, celý deň sme zabili na tých skalách, čo sme sa mohli kúpať a močiť... a nič, žiaden piesok
Do chorvátska sa nechodí na piesočnaté pláže Baška na Krku má piesočnatú pláž a minulý rok sme boli v Meduline a bola tam "piesočná pláž" asi 100m Ľudí ako maku voda bola sto metrov po kolena a špinavá ako kaluž Podľa mňa tam ten piesok naviezli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@12 ja milujem take tie skalky co su zaoblene uplne ako gulicky večšinou to byva na plazach kde je otvorené more (ostrov hvar , dedina ivan dolac vlny asi tk metrové šupec)