Teraz v predu lebo sa pripravujem na birmovku a farár nám povedal že máme sedieť v predu tak teraz sedíme všetci birmovanci v predu. Inak som sedával vždy v zadu alebo v strede
Nechodím ani nemienim chodiť. Už mám dosť toho, že musím chodiť v škole. A keď raz začas ideme s @verus12 tak ideme do šenku za kostolom a potom tam dojdeme keď to končí, postavíme sa tam a tvárime sa akože sme odtiaľ práve vyšli
ked idem len tak cez tyzden, tak sedim v lavej polke niekde skor vzadu a ked je nedela tak mam najprominentnesie miesto, lebo hram v zobre na gitare a to sme vlavo od oltara uplne vpredu
keď už som raz za čas doma a musím tam ísť, tak kecám niekde vonku, ak je zima, tak v takej verande medzi dvoma dvermi, čo je tiež viac-menej vonku, prípadne na schodoch kde ma nevidno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale zato sa to pekne ozyvalo ked si ten kar najprv zabudol vypnut zvuk
a blízko je organ a organy sú super, tak tam
a ja ked som doma tak vacsinou vpredu lebo spievam zo spevokolom a vsetci sme tak, a ked som na intraku a idem na omsu tak hocikde kde je volne...
ja v centre, pri škole len ty si vždy v nedeľu doma