@2
Lietam 4x mesačne takže už viem, že to je jedno. Samozrejme každý si najradšej sadne k oknu nech aspoň dačo občas vidí ale pre mňa je prioritnejšie sedieť vpredu lietadla
vpravo, pri okne, nad kridlom alebo tesne pred nim (tak aby som aspon nieco videl smerom dole), idealne blizko nudzoveho vychodu. ked musim sediet inde nemam dobry pocit.
okno je super, aspoň mám kam pozerať a nemusím sa nikomu uhýbať keď chce ísť na WC, lebo ja pri tých mojich cca 2 hodinových letoch viem vydržať a vo vlaku ani v lietadle na WC nechodím
Vseobecne (busy, vlaky) mam velmi rada ulicky kvoli miestu na nohy, ale v lietadle je to okno. Naposledy som odlietala z hnusneho uzimeneho hmlisteho nevidim-ani-na-meter Pariza a mala som miesto pri okne. Normalne sa nebojim, ale tu kvoli hmle som sa bala ze narazime do ineho lietadla este pri toceni sa na drahe. No a ako sme vzlietli prvych par sto metrov, zrazu sme sa dostali nad tu nizku oblacnost, do nadherneho slnecneho dna, celu cestu svietilo cez okno slniecko len na mna v nasom rade, cela som sa prehriala lucmi a ani neviem ako som si dokonale zdriemla. A ja pocas kratsich letov na wcko nepotrebujem a otravuje ma vstavat kvoli ostatnym ak som v ulicke. A vyhlady, samozrejme. Takze okno.
pri okne, kvoli vyhladu, ale ak su vedla mna cudzi je mi neprijemne ked chcem ist na wcko a citim sa uplne natlacena k oknu. aj minule nejaka teta vedla mna zaspala a mala som tri centimetre kubicke svojho priestoru
a lepsie sa spi pri okne, v ulicke nezaspim
@willbebetter niekto vymyslel nápoj, ktorý sa volá Good Night Drink a bolo to práve preto, že sa bál/nudil počas letu, už si presne nespomeniem na ten príbeh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Lietam 4x mesačne takže už viem, že to je jedno. Samozrejme každý si najradšej sadne k oknu nech aspoň dačo občas vidí ale pre mňa je prioritnejšie sedieť vpredu lietadla
Ale neznasam ten klaustrofobicky pocit, ked som tam utlacena cudzimi ludmi
ble
Radsej pri ulicke, lepsie sa mi tam dycha a prva mozem ujst
a lepsie sa spi pri okne, v ulicke nezaspim
Dik ale kam?