Nevedel by mi prosim niekto poradit, kde kupim toto? ...pochodila som cely HC, Euroveu v Blave aj Mlyny v Nitre...a na nete som nasla vela reklamnych webiek, kde sa nedostanem...preto som to chcela objednat, ale jedina firma ci to vyraba, umoznuje netove
viem, ze je to dost gycove, ale ked som sa snazila najst neico podobne, vsetko ostatne bolo az moc ,,sladke" so samymi ozdobami a podobne...pokial to neobjimal nejaky macko, tak tam bola napisana nejaka blbost...toto mi prislo zatial take ze najviac ,,neutralne"
lenze to bolo z takeho shitneho kovu, ze po 2 mesiacoch sa roztrhla retiazka a to hore co sa pripina sa dalo normalne rukou ohybat, stacilo aby som len trochu silnejsie potiahol alebo co..
A prečo nie rovno reálne serdco na dve polovice? Zn.: Rez srdcom by mohol mimoriadne potešiť napr. medika! Ale to potom musíš kúpiť vo väčšom, než kľúčenkovom formáte.
mne v obchodoch povedali, ze sa tusim uz moc nevyrabaju, preto ich vo viacerych obchodoch nemaju O.o ... a nasla som dnes este jednu stranku, tato klucenka tam stoji ako aj v inych firmach (cca. 5-6e) aôe ze dodacia cena 12eur..skoro ma prekotilo O.o ale kedze som ten valentin fakt pohnojila, nemozem to nechat tak :/ ... a co sa tyka tych priveskov z chirurgickej ocele, myslim, ze chalan by to asi nenosil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Dobre si rozmysli, či tú druhú polovicu fakt chceš dať nejakému chalanovi..
lenze to bolo z takeho shitneho kovu, ze po 2 mesiacoch sa roztrhla retiazka a to hore co sa pripina sa dalo normalne rukou ohybat, stacilo aby som len trochu silnejsie potiahol alebo co..
proste shit
mne sa páči toto
a osobne si myslím že niekde musia predavat.