Na prízemí, sme hneď prvá trieda (L11), hneď pri bufete a pri automate s kávou/čokoládou A hnevá ma, že tento rok máme oveľa viac predmetov v učebniach a iných triedach, a hlavne posledné hodiny, to je potom taký dlhý rad na obede :´-(
prvé poschodie pri telocvičniach-najteplejšia trieda na škole,teda v lete xD Fyziku,chémiu máme na treťom, informatiku na štvrtom a biolu tiež na štvrtom ale v inom krídle anglinu máme chvala bohu na prízemí,ale i tak beháme medzi učebňami
rovno hore schodami,doľava,doľava,rovno,doprava,rovno a na pravo na 1. poschodí je naša trieda hneď za "mostíkom" ...Biolu a geo máme na prízemí,aj na prvom,informatiku na prvom telesnú na prízemí a trochu nižšie cca na -0,5 ,chémiu na prízemí a ruštinu na 2
na druhom, moje schody sú šmykľavé, neraz som tam spadla a ešte dvere do školy, či čo to je, dneska som najebala ksichtom z boku do nich , všetky upratovačky sa na mne rehlili a ja mám pukeľ
každú hodinu inde... a máme 5-poschodovú budovu a tie svine bežne dávajú také že.. jedna hodina na dvojke, potom na patke, potom na jednotke, na stvrrke... a este ked chces ist do bufetu co je v podzemi... sa nabehas tak sa nestazuj
@yasmin no síce ja umieram cely den lebo nehorázna nuda je v skole! ... tak si pripadam ako mravec co putuje z ucebne do ucebne, odsedi si svoje a ide dalej ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
no a ešte k tomu ja vždy a všade meškám.. a vďaka tým schodom teraz ešte viac
Ale keď sme boli piataci, boli sme v hudobnej triede (úplne hore) a skoro každú hodinu chdiť po celej škole, to bola sranda
@greendgirl aj my sme mali labák na druhom ale dá sa na to zvyknúť, dokonca som mala rada tie schody, aspoň sme trénovali kondičku
Ale stalo sa nam ze jednu dobu sme mali triedu v suterene alebo ako tomu hovorime pivnici