Nuž, netreba sa yamýšlať len nad sebou, treba mysliet aj na druhych. Obesenie? A kto ta da dolu? zastrelenie? Kto sa ma na to kukat? Skok pod dopravny prostriedok? Mysli na sofera sakra. Sef - Boh - Alah - Hospodin a spol. si najde sposob ked nadide cas, ako nas odtialto dostat. Naco to urychlovat a robit radost nasim neprajnikom?
podla mna zabit sa sam je dobra blbost pretoze nikto nema istotu ze bude nasledovat nejaky dalsi zivot alebo co. keby som istotu mala, tak to mozno spravim kebyze som na uplnom dne. ale bala by som sa ze dalsiu sancu na zivot nedostanem a ze budem naveky uvaznena v nejakom priestore z ktoreho sa nedostanem a kde sa budem nudit
Hlasovala som za predávkovanie, ale to by som musela skonzumovť vagón.Raz som zblajzla dva blistre diazepamu a nestalo sa nič, akurát sa mi pekne spalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
na to mám život priveľmi rada
rovnako ti to moze byt jedno, ci by si pred tou smrtou zabila dvadsat ludi samopalom, ale normalny clovek to nespravi. psychopat hej.