je to aj hypotetická kravina pretože takáto vojna by nikomu nič nepriniesla a vojny sa vedú za nejakým účelom...napríklad ovládnutie územie(2WW), obchodné záujmy, demonštráciu sily. Takýto konflikt by bol samovražedný. Boli by len porazený pretože by nezostalo nič ani jednej strane a vlastne by nezostalo na tejto planéte nič.
nechapem preco bi sa rusko malo spajat z cinou . to potom mozme dat anketu napr. nato plus india plus juzna amerika plus vychodna azia vs rusko plus cina plus afrika plus juzna azia a ked sa nad tou temou zamislim tak....cele nato ma lepsie zbrane ako cina a rusko. ved cina nakupuje zbrane v rusku, kdesto v nato je na jednej strane zbrojni priemisel usa a na druhej, zbrojni priemisel europy. (este ma napada japonsko, ze bi sa zrejme pridalo k nato a usa ) inac rusko ma len asi 150 milionou obyvatelou, kdesto len zapadne nemecko,uk a taliansko dokopi maju viac obyvatelou.
@tomas neviem to ma len tak napadlo.rusi nie su najlepsi kamarati s NATO ani činania nie.tak ma to tak napadlo.a okrem toho uz cina spotrebovava cim dalej tym viac ropy.tak by ju trebalo vyradit z hry o ropu.americania chcu tiez vela ropy takze by mohol byt medzi nimi neaky konflikt.no a rusi su proti vsetkym ktory drzia s amerikou a chcu byt zase takou velmocou ako boli volakedy takze tam by mohol byt suboj RUSKO-EUROPA.a este som vynechal arabov.ty by mohli vyuzit zaneprazdnenost vojnou staty NATO a mohli by sa potichu sem stahovat.skonci sa vojna a arabov by tu bolo pozehnane vela.arabi a moslimovia budu vladnut europe.a usa neviem ako by skoncilo.
Hovori vam nieco nazov Shangajska organizacia alebo Shangajska patka? Je to zoskupenie statov Ruska, Ciny, Kazakstanu, Uzbekistanu, Kirigiska a Tadzikistanu. Cielom tejto organizacie je vytvarat partnerske vztahy medzi clenskymi krajinami na zaklade politickej, hospodarskej, obchodnej a humanitarnej spoluprace a spolocne posobit proti sucasnym hrozbam. Cina a Rusko maju v tejto dobe nadstandartne dobre vztahy a nie je vylucene ze pripade vacsieho svetoveho konfliktu by bojovali spolu. PS pravidelne robia spolocne vojenske cvicenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nevyhrál by nikto, lebo taká vojna nikdy nebude
ale ne ved FICO nas zachrani