Dom, bungalov tu u nás na dedine (region Turiec), to by sa dalo postaviť tak zhruba počítam do 80 tisíc a ešte by dosť peňazí zostalo. Alebo dom niekde na Morave, v blízkosti Olomouca či Brna, bud priamo v meste v nejakej okrajovej oblasti, alebo na dedine blízko mesta, ideálne do tých 7 kilometrov.
za zvyšok kúpila niekde nejakú garzónku, čo by som prenajímala
a možno by mi zostalo ešte aj na nejakú minichatku mimo civilizácie, lebo tie nebudú tak drahé - a nemusela mať plnohodnotný dom, lebo s tým je viac starostí
Akurát som dnes pozeral reality v LA. Na dom či byt by mi to nestačilo, ale bývanie v podnájme je na západe celkom bežné, takže why not?
Na Slovensku by som chcel bývať ideálne v novostavbe alebo prerobenom starom dome v Devínskom Jazere, alebo v Bratislave pri Slavíne (pravda, nato by bolo treba asi viac) alebo na Drotárskej, kľudne aj v byte, len nie v klasickom sídliskovom paneláku.
Mám kamoša, ktorý by to prepil cestou na obhliadku bytu.
Ja by som si kúpil asi chatu a byt. Chatu niekde blízko jazera aby to nebolo ďaleko na ryby a byt v centre na najvyššom poschodí najvyššieho činžááka. Mohol by mať ešte aj malú záhradku na streche, to je kurva cute.
Preco by som mal 250k na ucte? radsej cash. Ale inak planujem kupit byt bud na Filipinach, alebo v Thajsku. Len som este akosi na to nemal cas. Ale urcite nie za 250k. To mi pride ako vyhodene prachy. 100-150k bohate staci.
1. nič si nekúpiš, lebo toľko nebudeš mať nikdy.
2.drž sa radšej nohami na zemi a rozmýšľaj čo budeš mať dnes
3.dávaj si reálne predsavzatia a plň si reálne sny. Inak budeš nešťastný celý život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
za zvyšok kúpila niekde nejakú garzónku, čo by som prenajímala
a možno by mi zostalo ešte aj na nejakú minichatku mimo civilizácie, lebo tie nebudú tak drahé - a nemusela mať plnohodnotný dom, lebo s tým je viac starostí
Na Slovensku by som chcel bývať ideálne v novostavbe alebo prerobenom starom dome v Devínskom Jazere, alebo v Bratislave pri Slavíne (pravda, nato by bolo treba asi viac) alebo na Drotárskej, kľudne aj v byte, len nie v klasickom sídliskovom paneláku.
Ja by som si kúpil asi chatu a byt. Chatu niekde blízko jazera aby to nebolo ďaleko na ryby a byt v centre na najvyššom poschodí najvyššieho činžááka. Mohol by mať ešte aj malú záhradku na streche, to je kurva cute.
takže by som sa snažil ich rozmnožovať ďalej
2.drž sa radšej nohami na zemi a rozmýšľaj čo budeš mať dnes
3.dávaj si reálne predsavzatia a plň si reálne sny. Inak budeš nešťastný celý život.