proste neviem co sa stalo, ale nebyvala som takato
boli aj veci, ktore ma bavili.. nebala som sa kontaktu s ludmi a dokazala som sa niecomu venovat.. ale dnes? pfft.. cely den som lezala na sedacke, dokonca som ani nezapla notebook, co je pre mna dost nezvykle.. zapla som ho az o pol osmej.. proste uz nic nedokazem spravit a strasne ma to hneva, chyba mi energia a motivacia
netuším, k čomu by taká zmena viedla a preto, že si to neviem presne predstaviť, je takéto uvažovanie nad moje sily.
čítala som taký citát, že máme silu, aby sme mohli zvládnuť veci, ktoré nemôžeme zmeniť, odvahu, aby sme zmenili tie ktoré zmeniť môžeme, a múdrosť, aby sme videli rozdiel medzi nimi.
to je celkom fajn a podľa toho sa momentálne riadim
vrátila by som čas a v niektorých momentoch môjho života by som sa zachovala inak. alebo tiež rodičou .. dala by som im bohatstvo, inteligenciu a moralne hodnoty ( a priala by som si aby ma v duchu týchto hodnôt aj vychovaváli a mali toho možnosť, nie že v tom bude háčik v podobe mojej smrti hned druhý den po narodení)
chcela by som sa narodiť v Riu, mať malého brata a talent aspoň na 5 vecí a chcela by som ovládať umenie vydržať sa učiť aspoň 20 minút bez prestávky na pc
nič....lebo tým kým som dneska je iba odrazom toho čo som prežil a čím som prešiel takže keby som mal v živote všetko ľahké a krásne myslím si že by som bol dneska iný
ja by som sa rada zbavila niektorých problémov, ktoré si sama v sebe vytváram. ale vlastne by som nemenila nič. lebo keď niečo budem chcieť zmeniť, tak to spravím a dokonalé to nebude aj tak nikdy a nikde.
a potom sú tu ešte také tie udalosti, ktoré sa stali a možno sa vôbec nemali/nemuseli............
najprv som chcela napísať, že svoju povahu, ale to by som už vlastne nebola ja, a tým pádom.. by sa zmenilo aj všetko ostatné a to nechcem takže nič, život je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
cize nie,nechcel by som svoj zivot zmenit.
proste neviem co sa stalo, ale nebyvala som takato
boli aj veci, ktore ma bavili.. nebala som sa kontaktu s ludmi a dokazala som sa niecomu venovat.. ale dnes? pfft.. cely den som lezala na sedacke, dokonca som ani nezapla notebook, co je pre mna dost nezvykle.. zapla som ho az o pol osmej.. proste uz nic nedokazem spravit a strasne ma to hneva, chyba mi energia a motivacia
čítala som taký citát, že máme silu, aby sme mohli zvládnuť veci, ktoré nemôžeme zmeniť, odvahu, aby sme zmenili tie ktoré zmeniť môžeme, a múdrosť, aby sme videli rozdiel medzi nimi.
to je celkom fajn a podľa toho sa momentálne riadim
a HLAVNE svatý pokoj....
a menej komplikovanú povahu a nižšie IQ
inac som so zivotom spokojny
akurát by som nechcel aby mi bol ten zub predný vytlčený, jediné čo ma trápi
Ale na tom pracujem, takže....
nezmenila by som nič.
a potom sú tu ešte také tie udalosti, ktoré sa stali a možno sa vôbec nemali/nemuseli............