ty kokos D...fajčila by som najlepšie cigarety ožrala by som sa ako prasa a nakoneic by som nezomrela a sralo by ma že som minule tolke prachy na chlast a cigy DD ...ale nie.neviem.to je ťažko povedať,teraz by som povedala a urobila inak.
Bola by som s najlepším kamarátom a ostatnými kamarátmi, spravila by som si potápačský kurz, napísala obdivný list Rihanne a Nicolasovi Cageovi, stretla sa s Vilom Rozborilom a moderovala ešte aspoň raz niečo u nás v KOS a každý deň by som hovorila našim a sestre, ako ich milujem!!! a potom by som si napísala závet a vlastne, potom mi som aspoň polku nocí preplakala, lebo by mi to bolo ľúto všetko..
Drogy, sex a rockenrolll, robil by som párty a behal po koncertoch, konecne by som si šiel pozrieť do anglicka iron & wine a do Ameriky Perfect circle a šiel by som an nejaku chatu neikde uplne hlboko v lesoch bez elektriny roste taku original oldschool chatu...
Napísala by som list na rozlúčku a odišla by som do Anglicka, stretla sa s ním a dala mu posledné zbohom, vrátila by som sa späť a všetok svoj čas by som bola s rodinou a priateľmi, s tým že by som sa ospravedlnila za všetko zlé čo som kedy spravila a s tým, že by nevedeli, že umieram.
napr. taka expedicia na mount everest by bola skvela! a nejake adrenalinove sporty by boli fajn... skialpinisticke vylety... rogalo... skok s padakom
co ja viem... kebyze mam len mesiac, tak urcite robim zaujimavejsie veci ako drogy
napr. revolucia by bola fajn... proste na nieco ludi namotat... moznosti je vela... mesiac by mi asi nestacil :/ ale neskutocne by som si to uzila...hlavne by som dala mojmu okoliu vediet, ze aj s mesiacom zivota sa daju robit zazraky... a take kecy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a pravdepodobne by som urobila všetko, na čo som doteraz nemala čas, vyrabovala pokladničku a žila...
co ja viem... kebyze mam len mesiac, tak urcite robim zaujimavejsie veci ako drogy
napr. revolucia by bola fajn... proste na nieco ludi namotat... moznosti je vela... mesiac by mi asi nestacil :/ ale neskutocne by som si to uzila...hlavne by som dala mojmu okoliu vediet, ze aj s mesiacom zivota sa daju robit zazraky... a take kecy