1. Zaviedol by som 3- dňový víkend - Piatok, Sobota, Nedeľa.
2. Nebola by vláda, o všetkom by rozhodovali ľudia napr. prostrednictvom ankiet cez internet a bol by iba prezident resp. kráľ ktorý by mal nastarosti tlačenie peňazi atd.
3. neprisposobivi cigáni by museli pracovať a mohli by mať iba obmedzeny počet detí.
4. Pokuty za vypľúvanie žuvačiek na zem alebo ich úplné zakázanie.
neostrihala by som sa v ôsmom ročníku na účes scene a mala by som teraz také vlasy že by som na nich tri kefy denne zlomila ono je to zvláštne že by som zmenila práve toto.. ale odtejto maličkosti sa odvíjalo toľko podstatných vecí..vďaka ktorým by som teraz mala úplne ale úplne iný smer života
@16 Dobrý štýl písania. Abysaľudianerozlišovalipodľapeňazíalebovieryalepodľaosobnostivedelisanavzájomchápaťanacelomsvetevladolmiersľuďmiajsozvieratami.
myslenie ľudí aby si viac vážili prírodu,nenadraďovali sa nad ostatných živočíchov,potom možno aby nevládla nevraživosť a potom také hlúposti,že aby sme mohli jesť čo chceme a vyzerať dobre,aby všetky omamné látky mali len pozitívny účinok a neboli by škodlivé...a tak no
hmm, ako prve mi napadlo zvysit vseobecnu ludsku inteligenciu (asi je to geneticky nemozne), ale v podstate aby sa kazde dieta (a uz zijuci ludia) narodilo (ti zijuci nadobudli asap) s vysokym IQ a rozhladom ... nech ostane vsetko ako emocie, laska, kamaratsva, ale zvysena inteligencia ... politka by bola ina, spravanie k zivotnemu prostrediu ( uvedomenie si, ze bez neho budeme v prdeli ) a hlavne rychla vesmirna expanzia ( viac priestoru na zitie ) ... vrazdy z nenavisti a lasky by asi ostali, ale napriklad fanatizmy z viery by mozno take neboli ... hadky by boli aj tu na birdzi asi, ale aspon argumentacne silne ... niesom si tym isty, ci je to vsetko spate len s inteligenciou, ale skusil by som to
už nad tým rozmýšľam asi 10 minút a vždy keď mi niečo napadne, tak nakoniec dospejem k záveru, že ktovie aké by to malo následky..
nie nadarmo sa vraví, že všetko je tak ako má byť
..ale tak predsa...nebolo by to nič prevratné pre svet ako celok(jeho minulosť alebo budúcnosť), ale skôr pre jednotlivcov a ich životy- že by neexistovala rakovina ...
@flussica Asi na to clovek musi mat filozoficku naladu, aby sa ozaj zamyslel a odpovedal seriozne, teda dufam, ze niektore odpovede neboli seriozne, inac to o cloveku vela vypovie a ziadna slava teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Všetko je tak ako má byť.
1. Zaviedol by som 3- dňový víkend - Piatok, Sobota, Nedeľa.
2. Nebola by vláda, o všetkom by rozhodovali ľudia napr. prostrednictvom ankiet cez internet a bol by iba prezident resp. kráľ ktorý by mal nastarosti tlačenie peňazi atd.
3. neprisposobivi cigáni by museli pracovať a mohli by mať iba obmedzeny počet detí.
4. Pokuty za vypľúvanie žuvačiek na zem alebo ich úplné zakázanie.
5. Zákaz cigariet, zákaz predávania drog.
To je všetko.
alebo ich rovno vyzabijat
#2 Vymazal by som internet
nie nadarmo sa vraví, že všetko je tak ako má byť
..ale tak predsa...nebolo by to nič prevratné pre svet ako celok(jeho minulosť alebo budúcnosť), ale skôr pre jednotlivcov a ich životy- že by neexistovala rakovina ...
@flussica Asi na to clovek musi mat filozoficku naladu, aby sa ozaj zamyslel a odpovedal seriozne, teda dufam, ze niektore odpovede neboli seriozne, inac to o cloveku vela vypovie a ziadna slava teda
každy si na to spomenie na smrteľnej posteli, pre mnohých, žiaľ bude neskoro .........filip