jaj, koľkí ľudia by ste chceli žiť na severe.. ako ja uznávam, že životná úroveň je tam lepšia... ale mať pol roka tmu a zimu... tam by som nedokázal žiť....
Niekde v Amerike kde je furt teplo a hra sa tam veľa basketbal.. A chcel by som mať možnosť isť študovať potom do Japonska Na YouTube som našiel kopu videí od ľudí z ameriky čo šli študovať na školu do Japonska :3 by som tam šiel hrať basketbal
inú galaxiu by som skúsil, veď tuto to je skoro rovnaké všade. a zas neviem či by som chcel meniť nejak vážne. veď dobré je to tu kde som a presťahovať sa dá všade, netreba sa znova narodiť kvôli zmene.
voľačo exotické.
panama, thajsko, costa rica...
a papala by som celý život exotické ovocie a bola by som šťastný zdravý bezstarostný neuponáhľaný človiečik, čo nemá šajnu o globálnych sračkách!
Na Slovensku.. môžem na Slovensko pičovať koľko chcem, ale keď si to vezmem z inej strany..
Nepoznala by som tých ľudí, ktorých poznám. Nebola by som v podstate taká, aká som, pretože viac-menej som sa formovala aj podľa ľudí. A nemala by som také sny, aké mám.
Určite kdesi v tejto Východnej Europe, kde su ludia este ako-tak normálny...
Slovensko mi príde v poriadku Dá sa tu prežiť.
Ale najlepsie asi Rusko, lebo mám na Ukrajinu také nervy, že by som siel do Specnaz-u a začal ich tam biť...
@lukaso121 povedal ze svojim detom po smrti zanecha uplnu almuznu!!! myslim ze asi 5 milionov dolarov kazdemu dietatu necha(ma 3 alebo 4 deti a momentalny majetok okolo 50 miliard) zbytok da na charitu a ludom co to potrebuju viac
naj Nórsko, milujem Nórsko... alebo Kanada, Austrália by tiež mohli byť
@18 vidím, že si niekedy v tej Škandinávii vôbec bol, keď tu píšeš také bludy... v severnej časti je polroka tma a zima, ale v južnej (Trondheim, Bergen, Oslo, Stockholm, Göteborg, Umeå, København) je zima rovnaká, alebo miernejšia, ako u nás... ak neveríš, pozri si na yr.no ... dokonca aj Trømsø, čo je za severnou polárnou kružnicou hlási momentálne 2 °C
Ja ani neviem.. asi bolo dobré na niečo že som sa narodila na Slovensku.. ale nikdy v živote nebudem ľutovať sťahovanie do Kanady. Tu som našla šťastie a pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
panama, thajsko, costa rica...
a papala by som celý život exotické ovocie a bola by som šťastný zdravý bezstarostný neuponáhľaný človiečik, čo nemá šajnu o globálnych sračkách!
Nepoznala by som tých ľudí, ktorých poznám. Nebola by som v podstate taká, aká som, pretože viac-menej som sa formovala aj podľa ľudí. A nemala by som také sny, aké mám.
Slovensko mi príde v poriadku Dá sa tu prežiť.
Ale najlepsie asi Rusko, lebo mám na Ukrajinu také nervy, že by som siel do Specnaz-u a začal ich tam biť...
alebo velka britania 1940, najidealnejsie liverpool 1940-by ma ma john zobral do kapely skor ako paula
» www.viralnova.com/small-island-re...
@18 vidím, že si niekedy v tej Škandinávii vôbec bol, keď tu píšeš také bludy... v severnej časti je polroka tma a zima, ale v južnej (Trondheim, Bergen, Oslo, Stockholm, Göteborg, Umeå, København) je zima rovnaká, alebo miernejšia, ako u nás... ak neveríš, pozri si na yr.no ... dokonca aj Trømsø, čo je za severnou polárnou kružnicou hlási momentálne 2 °C