ja by som nie že šetrila na niečom. ja by som zarobila a získala peniaze na pokutách rôzneho druhu. pri vodičoch ktorí nerešpektujú zákon, podnikateloch čo poškodzujú spotrebiteľa a pod... najnovšie aj na prevádzkovateloch internetových stránok, reklamných agentúrach a médiach, ktoré porušujú spisovnú slovenčinu sa bude zarábať
zrušiť zábavné podniky, navýšiť povinnú pracovnú dobu, všade pracovať na dve smeny (nočná - denná), víkendy zúžiť na jeden deň a dôchodok až po osemdesiatke... to je ekonomika budúcnosti wueeeej
@501 nie preklep v komente nie ide o gramaticky nesprávne výrazy, amerikanizmy a gramatické chyby na miestach určených pre širšiu verejnosť (napr. obecné úrady, billboardy- mimochodom ani slovo billboard sa im nepáčilo ) ale môžeš byť kludný, mali by pred udelením pokuty zasielať dve upozornenia aby si si to opravil a nakoniec výška pokuty može byť až do výšky 5000 EUR.
@3 ...no ved ale lepšie tým cukrom nee ked je inteligentný národ
a som tam zabudol dať možnosť :
-medový motúzik (rozdávať aby ťa mali radi)
apropo pôvodne mala byť táto anketa o jednej hre čo práve hrám ale zaujímavé sú aj celospoločenské problémy som nechcel spamovať a robiť si reklamu a tak
...no a v tej hre som ušetril na obrane :/ som si myslel že ked som si vybral ekonomiku a ne boj tak že som v pohode a hned ako mi padla imunita tak ma napadli všetci susedia :´( :/ tak renovujem ruiny mestečka
@10 zeefiktivnit byrokraciu,nie platovo ale znizenim poctu ludi, pracujucich v kancelariach,prechy by im ostali,alebo sa zvysili,len nech makaju efektivne.
mám pocit že tu niekto príliš hráva webgame (výroba - ušetrím aj na skladoch... veď nežijeme v štáte s centralizovanou ekonomikou, výroba je v rukách súkromníkov, rovnako ako skladovanie .
a výskum... obvykle býva spojený pod pojmom "školstvo", keď už... a tiež býva často dotovaný zo súkromných zdrojov...
všeobecne mi príde otázka taká... divne zbúchaná akože "chcem si spraviť anketu a nič ma nenapadá"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
...niekto riadi spoločnosť bičom :/ a niekto cukrom za čo si ty
a som tam zabudol dať možnosť :
-medový motúzik (rozdávať aby ťa mali radi)
apropo pôvodne mala byť táto anketa o jednej hre čo práve hrám ale zaujímavé sú aj celospoločenské problémy som nechcel spamovať a robiť si reklamu a tak
...no a v tej hre som ušetril na obrane :/ som si myslel že ked som si vybral ekonomiku a ne boj tak že som v pohode a hned ako mi padla imunita tak ma napadli všetci susedia :´( :/ tak renovujem ruiny mestečka
tak to môže byť celkom fajn
...a štátna správa tiež nebude robiť zadarmo alebo bude ale si niekde privyrobí :/ čo práve nemusí viesť k šetreniu
a výskum... obvykle býva spojený pod pojmom "školstvo", keď už... a tiež býva často dotovaný zo súkromných zdrojov...
všeobecne mi príde otázka taká... divne zbúchaná akože "chcem si spraviť anketu a nič ma nenapadá"
a keby tam napíšem názov tej hry tak je to reklama nee
» www.travian.sk/?uc=skx_33913... lebo v podstate to splňa definíciu reklamy ked za to dostanem 20zlatiek tak neviem