proste existuje jedna baba, ktorá je hrozne do teba zaľúbená, ale nieje to tvoj typ, proste je škaredá no ale chodíte s ňou von(aj ešte iný ľudia), rozprávate sa.. a zístiš, že si sa tiež do nej zaľúbil.. tak čo urobíš? keď sa na ňu pozrieš tak sa ti mo
nesom chalan asi hej... ja som si s jednym tak zacala... pekny moc nebol, suknickar hrozny, kazdy hovoril aka je ku.va ale mne on tvrdil ze je iny... sice vsetci ostatni mali pravdu, ale pointa je v tom ze vyzorovo sa mi nepacil ale zacala som si s nim
ah jaj uz ja nedokazem riesit slovo lubim ta, lebo ked vidim co moj kamarat pri "laske" robi s holkami, asi keby som ho nemala ako kamosa rada, zabijem ho
noo to je vsetko pekne ale ide aj o to ze ako ju brali ti kamarati. su to pekne reci o tom ze laska vsetko prekona atd ale malokedy su take aj ciny. lahko sa napise tazko sa urobi. ked si vseci kamarati z nej robia srandu a nemaju ju radi tak asi tazko by si s takym dievcatom nieco zacal. ako sorry mozno krute ale je to tak. malokto je taky silny a samostatny ze vsetko hodi za hlavu kvoli vztahu. a k tomu na vyzore nezalezi too je tez blbost. ku kazdemu vztahu je potrebna nejaka ta fyzicka pritazlivost. co uz sme ludia a sme taky. netvrdim ze vztahy mozu mat iba supermodelky ale predsa kto zacne chodit s niekym kto sa mu vobec vyzoerovo nepaci ci dokonca hnusy?? noo podla mna asi kus hlupost. a ze im je spolu dobre je pekne. zaujimavejsie by vsak bolo vedet ako sa k nej sprava ked je s kamaratmi.
vsetko zalezi od okolnosti. Je pravda, ze clovek, ktory sa na zaciatku javi ako skaredy, tak neskor moze akoby opeknievat. Viem to z osobnej skusenosti, ked sa mi jedno dievca nie velmi pacilo (nebola skareda, ale nebola az tak velmi moj typ). Ale casom, ked som s nou travil viac casu, tak sa mi stale zacali na nej tie veci pacit. Je to pravda, ze kazda zena je krasna, len tu krasu treba na nej len najst Tak isto aj moja ex mala nejake svoje chybicky, niekedy menila ucesy, a nikdy sa mi to zo zaciatku nepacilo, no potom som si to az oblubil.
A ked su aj kamarati proti? Tak to je ich vec, ja by som im dal priestor, aby ju spoznali viac, a urcite by mi to neprekazalo vo vztahu (ak by mal nejaky byt).
kamosi rovnako ako aj kamosi do vztahu nepatria...moji kamosi ziadnu moju babu nepoznali ani im nikdy ziadnu nepredstavim...a rodicom predstavim len tu co budem chciet za zenu
takze to neries maj ich v pici...naco si ich do toho tahala
no vzhlad je jedna vec. ale druha vec je to ako sa pri tej osobe citis takze ak by bola pekna. ale necitil by som sa pri nej moc dobre tak samozrejme nie
a ak nie je moc pohladna, ale citim sa pri nej dobre tak predsa len je tam vacsia sanca, ze ano. takze je to tak 50/50 zvazoval by som. Ale ti kamarati okolie by v tom urcite nehrali rolu
hmm po prvé ide o to . čo sa ti vôbec nápáči to jest že je škaredá alebo je taká normálna v pohode výzorovo . hmm s tými kamarátmi . hmm myslím že tak od 16 vyššie by ľudia už nemali byŤ taký že by sa z nejakého vzťahu smiali . to sa robilo v škôlke ..
a keĎ by tým ľuďom bolo spolu super . tak podľa mňa nie je čo riešiŤ . to je to hlavné
To niesu kamoši ke´d sa smeju moje čaji by som ich za to všetkých rozkopal...
Ale síce už som v takej situácii bol a nie raz že som sa zaľúbil do nie veľmi príťažlivého dievčaťa raz som bol buchnuty do obéznej ženskej a druhý raz som bol buchnuty do Sukuby a čarodejnice... Ale pri tom druhom zaľúbeni sa ukázalo že aký vzhľad taký charakter.. Mal som si vtedy nasadiť popolníky a zastoť radšej s tou sexicou kteorej som sa kvôli nej vzdal...
podla mna chalan by si z takou nezacal ked vsade naokolo je tolko peknych bab a ako vravis ked je ta baba skareda...brala by som to realisticky ked sa citi s niekym dobre nemusi sa hned zamilovat,mozno yb ju bral sko priatelku,nerob si hned nadeje na lasku
btw ak je to láska tak srať na kamošov, lebo to potom niesú dobrí kamaráti...
a rozhodne by som s tým začala...veď sa pozri koľko rozdielnych párov si behá po svete akoľko z tých párov si spokojne nažíva...podľa mňa ide hlavne o povahu...a na každom človeku sa dá nájsť niečo pekné a na to sa treba zamerať...napríklad oči mmm oči...
v tom pripade jedine kamarati mne ked sa holka nepaci tak sa donej nemozem zalubit.. to je proti zdravemu rozumu kolko ze to mas rockov? ze sa ti smeje partia omG to robia male deti.. ked sa ti paci tak ju ber.. neni co riesit
takze toto som uz raz skusil...s tou babou mi bolo fajn, vsetci sa mi smiali, ale chodil som s nou...no mal som ich pocuvnut v tom, ked mi hovorili aka je stetka...ale o to nejde proste ak sa clovek skutocne zalubi, nehladi na nazory druhych...teda aspon normalny clovek
ja by som sa rozhodne vykaslala na to ako vyzera. ked ju mas rad, tak chod do toho. mne sa tiez moj frajer vobec nepacil ale postupne cim viac som ho lubila, tym viac sa mi pacil. a sme spolu uz dva roky (a mesiac). a ked sa ti budu kamarati smiat len kvoli tomu, ze nie je prave modelka, tak ich proste nepocuvaj - jednym uchom dnu a druhym von. a ked si fajn chalan (o com pochybujem na zaklade toho, co si sem pisal), tak sa jej zastanes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A to je tazke povedat, vztah nemoze fungovat, ked ta ten dotycny uplne odpudzuje, urcita fyzicka pritazlivost je nevyhnutna (teda aspon pre mna).
Ale na druhej strane vyzor sa da z velkej casti zmenit, staci iny uces, popripade vysportovat si postavu...
"a zístiš, že si sa tiež do nej zaľúbil"
oni su vraj zalubeni obaja takze ten vyzorovy deficit uz niejako prekonali
a podl amna by s amne nesmiali..inak by to neboli naozaj priatelia!!!
A ked su aj kamarati proti? Tak to je ich vec, ja by som im dal priestor, aby ju spoznali viac, a urcite by mi to neprekazalo vo vztahu (ak by mal nejaky byt).
takze to neries maj ich v pici...naco si ich do toho tahala
a ak nie je moc pohladna, ale citim sa pri nej dobre tak predsa len je tam vacsia sanca, ze ano. takze je to tak 50/50 zvazoval by som. Ale ti kamarati okolie by v tom urcite nehrali rolu
a keĎ by tým ľuďom bolo spolu super . tak podľa mňa nie je čo riešiŤ . to je to hlavné
ved ak sa s nou citiš fajn, tak nie je čo riešiť
"tvarička" a postava predsa nie je všetko
To niesu kamoši ke´d sa smeju moje čaji by som ich za to všetkých rozkopal...
Ale síce už som v takej situácii bol a nie raz že som sa zaľúbil do nie veľmi príťažlivého dievčaťa raz som bol buchnuty do obéznej ženskej a druhý raz som bol buchnuty do Sukuby a čarodejnice... Ale pri tom druhom zaľúbeni sa ukázalo že aký vzhľad taký charakter.. Mal som si vtedy nasadiť popolníky a zastoť radšej s tou sexicou kteorej som sa kvôli nej vzdal...
podla mna chalan by si z takou nezacal ked vsade naokolo je tolko peknych bab a ako vravis ked je ta baba skareda...brala by som to realisticky ked sa citi s niekym dobre nemusi sa hned zamilovat,mozno yb ju bral sko priatelku,nerob si hned nadeje na lasku
btw ak je to láska tak srať na kamošov, lebo to potom niesú dobrí kamaráti...
a rozhodne by som s tým začala...veď sa pozri koľko rozdielnych párov si behá po svete akoľko z tých párov si spokojne nažíva...podľa mňa ide hlavne o povahu...a na každom človeku sa dá nájsť niečo pekné a na to sa treba zamerať...napríklad oči mmm oči...
dependentonmusic Piatok 22. augusta 2008 13:19 Ďalšie diskusie od dependentonmusic »
@dependentonmusic to víš no..tajne som dúfala...