Kamarati sa na teba vykaslu postupne ako si budu nachadzat lasky..... a clovek nakoniec ostane sam bez lasky aj bez kamaratov. Najlepsie je najst si lasku a zvysok sveta mat u p...
aj ked som oznacil kamaratov nemyslim si ze by som to naozaj spravil. medzi kamaratmi a laskou sa jednoducho neda vyberat. clovek potrebuje aj jedno aj druhe
zalezi to mozno aj od toho kto ma kolko kamosov, pretoze ti co maju malo je to lahsie sa rozhodnut ako ti co ich maju vela, lebo laska je vzdy rovnako velka jednotka v obidvoch pripadoch
jednoznacne kamosi... co ked ma laska opusti? alebo sa to nejak nepodari? radsej mam dobrych kamosov, s ktorymi napriklad jazdime bmx, oni ma nikdy nesklamu, maju mozgy
no tak to zalezi od viacerych okolnosti ale keby to bola prava laska tak jednoznacne ju confused:ebo ta sa dost tazko hlada aj ked ja ju mam uz v 16 ale tak co uz.
@James144 suhlas! A netreba to brat tak tragicky. Kvoli laske nikdy neopustat priatelov,len ich mozno maximalne obmedzis a ked by sa uz jednalo o to komplet zrusit tak tam nieco nebude v poriadku a nejde o lasku ale chorobu uz. Neviem velmi diskutabilne ale vseobecne u mna plati, ze davam prednost laske, ta je nieco viac
lasku ale mat lasku neznamena prerusit kontakty s kamaratmi ..je pekne mat jedno aj druhe..cize aj lasku aj kamaratov....a vediet si spravne rozdelit medzi ne cas
najlepsie si vybrat lasku z pomedzi spolocnych kamaratov, co je aj moj pripad ..
ale keby nebola ta moznost tak asi lasku..ak su pravi kamarati zostanu nimi aj keby sme sa na cas mali odlucit..pretoze len prave priatelstvo je to ktore vydrzi, aj ked sa s niekym nevidis aj pat rokov a stale si s nim dokazes vsetko povedat ..takych je malo..ale su taki..
silno uvažujem..záleží od toho na akom by mi viac záležalo..mojej mamine záležalo na mojom otcovi a na kamarátky zabudli..teda oni na seba zbaudli navzájom
keby to boli kamaráti takí že pome na jahody tak jasne že láska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
ale keby nebola ta moznost tak asi lasku..ak su pravi kamarati zostanu nimi aj keby sme sa na cas mali odlucit..pretoze len prave priatelstvo je to ktore vydrzi, aj ked sa s niekym nevidis aj pat rokov a stale si s nim dokazes vsetko povedat ..takych je malo..ale su taki..
keby to boli kamaráti takí že pome na jahody tak jasne že láska