Je toho vela preto som vybrala tie najvacsie, najnavstevovanejsie krajiny, ale mozte napisat aj ine... a zaujimalo by ma este ci by ste dali predost Cine, alebo skor Japonsku a preco...
všetky možné -stany by som navštívila, veľmi chcem ísť ešte do Iránu, Japonsko tiež chcem vidieť, potom by som si dala transibírsku magistrálu a isto by som nevynechala Nepál a Indiu.
hej, šiel by som, ale aspoň so 100 km rezervou by som sa snažil vyhýbať veľkým mestám...lebo či v Indii, či v Číne, alebo Japonsku...tie veľké mestá...hnus... tak zajebaný vzduch a vodu tam majú, že to už hraničí s ekologickými katastrofami...
Z tychto moznosti Japonsko, kedze v Cine som uz bol. Inak najradsej chodim do Hong Kongu a tu na Taiwane je mi uplne najlepsie. To je taky prijemny kompromis medzi zapadom a vychodom.
celú, aj keď ma neláka India a Pakistan. a niektoré štáty na blízkom východe by som vynechala z bezpečnostných dôvodov, snáď však nebudú rizikové donekonečna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
( .... *"je to marný, je to marný, je to marný" )
Ale šla by som aj do Číny, Nepál, Thajsko.. všetko, proste Ázia je tak krásna :3
no a neviem sa rozhodnut medzi Cinou a Indiou co tak z dokumentov pozeram ale asi skor India tie kravy na uliciach a podobne to by som chcel zazit