jedine co ma teraz napada... aj ked neviem ci sa to da vlozit do obrazu ...
cena zivota, cena kazdeho dna, ciele, a uz otrepana Laska.. ale z trocha ineho uhla..
mam nadanie na tvorbu veci, ktore ludia nechapu, cize ak raz budem maliarkou nedeste sa..
Možno odkaz nie ...ja maľujem..ale zatiaľ nemám nijakú jasnú predstavu čo budem maľovať láka ma veľa vecí ktoré chcem vyobraziť zo svojho pohľadu hľadám sa a výber je ťažký.Takže si asi nič nevyberiem a budem maľovať čo ma napadne je to hlavne podľa nálady ...ale určite chcem aby tie obrazy okrem nejakého pekného obrázku skrývali aj nejaké iné posolstvo ..aby to nebolo vidieť na prvý pohľad
Všetko čo som ja kedy namaľovalo vyjadrovalo moje vnútorné momentálne citové rozpoloženie. Ak som bola šťastná používala som veselé farby ak nie tak som sa do toho veľmi nevložila a farby boli tmavé a celkovo ten papier som mohla rovno skrčiť a vyhodiť
Ale chcela by som raz aspoň raz dokázať nakresliť taký obraz, ktorý by ukazoval, že aj v tom zlom je niečo dobré, že síce sa dejú hrozné veci, ale stále aj krásne že netreba žiť v depresiách ale život si užívať plnými dúškami a teraz nemyslím tým, že chodiť do krčmy ani nič podobné myslím tým napríklad cestovať a vidieť všetky tie krásy sveta dúfam, že aspoň niekto ma tu pochopil...
velmi zaujimava tema... ja sa pokusam rkeslit..ale som na tom strasne zle...zatial sa ucim len tak obkreslovat..ale co uz...no keby som vedela kreslit...tak aby si ty ludia uvedomili kde takymto posobenim spejeme...ozonova diera ,nerastne suroviny ubudaju, pitna voda sa mina ,hromadne vyvrazdovania ,nenavist kde sa len clovek pozrie...to smeruje ku velkej zahube no koniec predpovedne pocasia na buducich 100 rokov
Ale to je len tak v ramci fikcie..nieco take by sa mi nepodarilo nikdy dat na papier...ale tak aspon to... aby ludia poznali svet fantazie...
konecne nejaka fakt dobra tema,originalna a zaujimava....
kreslila som,ale cerpala som namety z obrazkov ako anjeli a tak,sice som dokreslila podla seba nieco....
najviac by som nakreslila prirodu-odkaz,ze co drahe ako ludia mame,a neuvedomujeme si to a nicime to..keby len drahe...krasne,silne...teraz som si pozerala svoje fotky vychodu slnka, a citila som sa takmer ako vetdy ked som tam rano na plazi stala-vnimala to teplo,tu silu salajucu z toho slnka,krasu toho pohladu....
a samozrejme,nejaky ten zmysel zivota,láska...stastie-radost..
Zaujímavá téma.
Odovzdať dáke posolstvo nie je ľahká vec, ale ak by som raz bola fakt taká dobrá, chcela by som niečo originálne. Ale je to tak , že každý si daný obraz vysvetlí ináč. A práve preto by som chcela, aby sa moje obrazy pri pohľade, páčili každému jednému, aby mal z nich pekný pocit, pokoja, kľudu, tepla, lásky a tak. To by som chcela asi tak najviac.
Ak by som vedeu kresleť, čo nevien, kresleu by son pravdepodobne prírodu, a do nej by son zakomponuvau dajaké obrazce, čo by nebolo na prvý pohlad vidiť, napr. skalu čo nieje skalou, ale niečo vyjadruje, a zároveň by to nebolo by zložité pochopeť... heh nápadov by bolo ako by to malo vyzerať, no nevien kresleť...
no neviem, ja som namalovala zo tri obrazy ale netuším či som tým niečo vyjadrila alebo chcela vyjadriť - to bolo do školy ale bola tam kritika spoločnosti, sny a tak...
ale ako to vidím tak skoro sa štetca nechytím ale ak hej tak by som chcela namalovať obraz na motývy mojej oblúbenej knihy alebo proste niečo čo by sa páčilo MNE .
toto je dobra tema?smiesne odpovede.. .ovecky v stade a same nic a nic a nic.. .
spajat a lamat si hlavu-a urobit nieco pekne,komercne,smiesne,bez duse.. .cela bozska iskra ktora by tu mohla byt je utopena v hluposti,neoriginalite a trapnom tapani.. .
toto nie je koment na otazku,ale kritika odpovedi a aj samej otazky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
cena zivota, cena kazdeho dna, ciele, a uz otrepana Laska.. ale z trocha ineho uhla..
mam nadanie na tvorbu veci, ktore ludia nechapu, cize ak raz budem maliarkou nedeste sa..
Ale chcela by som raz aspoň raz dokázať nakresliť taký obraz, ktorý by ukazoval, že aj v tom zlom je niečo dobré, že síce sa dejú hrozné veci, ale stále aj krásne že netreba žiť v depresiách ale život si užívať plnými dúškami a teraz nemyslím tým, že chodiť do krčmy ani nič podobné myslím tým napríklad cestovať a vidieť všetky tie krásy sveta dúfam, že aspoň niekto ma tu pochopil...
Ale to je len tak v ramci fikcie..nieco take by sa mi nepodarilo nikdy dat na papier...ale tak aspon to... aby ludia poznali svet fantazie...
kreslila som,ale cerpala som namety z obrazkov ako anjeli a tak,sice som dokreslila podla seba nieco....
najviac by som nakreslila prirodu-odkaz,ze co drahe ako ludia mame,a neuvedomujeme si to a nicime to..keby len drahe...krasne,silne...teraz som si pozerala svoje fotky vychodu slnka, a citila som sa takmer ako vetdy ked som tam rano na plazi stala-vnimala to teplo,tu silu salajucu z toho slnka,krasu toho pohladu....
a samozrejme,nejaky ten zmysel zivota,láska...stastie-radost..
Odovzdať dáke posolstvo nie je ľahká vec, ale ak by som raz bola fakt taká dobrá, chcela by som niečo originálne. Ale je to tak , že každý si daný obraz vysvetlí ináč. A práve preto by som chcela, aby sa moje obrazy pri pohľade, páčili každému jednému, aby mal z nich pekný pocit, pokoja, kľudu, tepla, lásky a tak. To by som chcela asi tak najviac.
ale ako to vidím tak skoro sa štetca nechytím ale ak hej tak by som chcela namalovať obraz na motývy mojej oblúbenej knihy alebo proste niečo čo by sa páčilo MNE .
spajat a lamat si hlavu-a urobit nieco pekne,komercne,smiesne,bez duse.. .cela bozska iskra ktora by tu mohla byt je utopena v hluposti,neoriginalite a trapnom tapani.. .
toto nie je koment na otazku,ale kritika odpovedi a aj samej otazky