záleží od profesie, ak ide o servisného pc technika, ktorý bude celý čas zatvorený v jednej miestosti a bude mať robiť svoju robotu, tak prvá možnosť
ak ide o nejakého hovorcu firmu tak druhú
tretiu možnosť by som musela spoznať danú osobu, načo mi niekto zaplatí za napr čašníčku, ktorá doserie všetky objednávky a porozbíja všetky poháre? ale pokiaľ tá osoba bude schopná, tak má to miesto
Ak by som bola personalistka, tak by som pravdepodobne nebola šéfka firmy, takže to záleží aj od vedenia spoločnosti akú by malo filozofiu. Niekde chcú skôr skúsených, v iných firmách práve takých, ktorí nemajú skúsenosti s podobnou prácou v inej firme, kvôli tomu, že nechcú aby tú prácu robili rovnako ako v konkurenčnej firme, lebo majú iné pracovné postupy a iné ciele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak ide o nejakého hovorcu firmu tak druhú
tretiu možnosť by som musela spoznať danú osobu, načo mi niekto zaplatí za napr čašníčku, ktorá doserie všetky objednávky a porozbíja všetky poháre? ale pokiaľ tá osoba bude schopná, tak má to miesto
Kontakty sú tiež dobrá vec. Ale nie z pohľadu osobného prospechu personalistu.