Musela by so mať extrémne chápavých žiakov, inak by neprežili ani prvý štvrťrok
Učiteľkou nikdy, ale keby som musela, jednoznačne dejepis, pretože ma nehorázne baví.
Biologiu A prečo? Pretože to študujem, takže by som sa v tom aspoň vyznala A keby nie to, tak geografiu. Ale uuuplne najradsej by som ucila paleontologiu Jediny hacik to ma, ze nechcem byt ucitelka.
Ja a učiteľkou/profesorkou? No to ani náhodou! Už teraz by som ľutovala tie deti lebo by som ich asi pozabíjala keby boli len z časti také ako ja v škole
Urcite humanitne predmety, tam to podla mna najviac zalezi od ucitela - Literatura, FIlozofia, Nos-ka, Dejepis, Dejiny Umenia, Estetika pripadne Hudodna a Vytvarna vychova (vyucovane poriadne...nech z toho nie je kabaret, ako na vacsine skol...)
ale urcite by som chcela ucit na vyske alebo nejakom dobrom gympli. aby tam boli decka ktore vedia ze ucit sa je dolezite a robili si svoje povinnosti. inam amen s nimi
telesnu pretoze ti telocvikari v podstate vobec nic nerobia len dochadzaju do skoly a davaju ako taky pozor na decka a za to im platia..fakt zaujimava robota..len skoda ze ucitelia maju taky nizky plat
ale nechcela by som nikdy byt ucitelka lebo staci sa pozriet na nas z pohladu ucitelov..vsak by ma jeblo asi...sproste drze a uvrestane decka vidiet kazdy den..to uz po skonceni skoly nepotrebujem
Keby som ucitel, tak by som si vybral kombinaciu: Dejepis a telesna vychova
Lebo dejepis je to najkrajsie co existuje, strasne by ma bavilo vysvetlovat pribehy o udatnych ludoch nasej historie.
A telesna preto, ze by som celu hodinu nemusel nic robit, len stat v rohu telocvicne a prechadzat sa a potom na konci zozbierat lopty a odist
No učiteľom ani za Máriu, ale keby, tak najskôr filozofiu ... (Aj keď ako predmet mám najradšej matiku) ...
Ale potreboval by som voľnosť ... To by mohla byť aj sranda ... (Alebo aj nemusela a ja by som sa na decká nasral, že nie sú ochotné trocha porozmýšľať a potrápiť si mozog)
ano ked som v skole a kukam aki sme len mi desni...a co dalsich 7 tried cca, co ten profak uci?? kks nevykryla by som nervy, deti by mali diktaturu....frajer ked videl tuto temu, tak sa rehotal ze tie deti by boli pod nadvladou
@majlos ekonomiu? fuj...nastastie ju nemam, ale fakt ju nemam rada a neviem to...
mna strasne bavi praca s ludmi, a vedel by som predstavit seba za ucitelskym stolom
a uz som sa s tou myslienkou parkrat pohraval... mozno to skusim, anglina je najlahsia, staci len, ked ju budem poriadne vediet, spravim par skusok, kvalifikacii, a je to
Ja by som učiť nechcel ale keď už tak rozhodne niečo ohľadom etiky alebo tak skrátka aby sa trošku uvedomili, moj vzor naša bývalá dejepisárka... síce nás nič neučila z učebníc ani tak ale to čo nám hovorila si každý jeden z nás pamätá a berie si z toho niečo
@67 netreba sa zaoberať názvom ale tým čo kto a ako učí etika znamená u každého niečo iné... niektorí hovoria o príboroch niektorí o matike, niekde sa robí len bordel a niekde vážne témy o živote..
keď už by som mal byť profák,respektíve inštruktor,tak jedine streľby...pištole,samopaly,krátke,či dlhé pušky,útočné pušky a odstreľovačky to je mi jedno...dajte mi zbraň a neobmedzené množstvo munície a mám zábavu takmer do nekonečna...ale inak by som profákom nechcel byť...na to som moc nezodpovedný...
dejepis, pretože ho mám veľmi rada a vždy ma bavil a keď nie dejepis, tak istotne slovenský jazyk a literatúru, pretože mi to nerobí problém a patrí to k mojim obľúbeným hodinám
@matuliq ale vsak psychologia aj filozofia sa ucia na strednej,zahrna to predmet NAUKA O SPOLOCNOSTI - je tam filozofia,psychologia,sociologia,pravo a neviem co este...
@athelasil , to mi mozes hovorit ked som este len prvak a okrem toho na vyske sa urcite preberaju zaujimavejsie veci z psychologie a filozofie ako na strednej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
ale chudata deti..ja som velmi netrpezlivy a naladovy clovek...tyrania by bola
To by dopadlo
Učiteľkou nikdy, ale keby som musela, jednoznačne dejepis, pretože ma nehorázne baví.
Celkom ma to laka
Najprv by som ich pozabíjala a potom skončila v blázninci
Lebo dejepis je to najkrajsie co existuje, strasne by ma bavilo vysvetlovat pribehy o udatnych ludoch nasej historie.
A telesna preto, ze by som celu hodinu nemusel nic robit, len stat v rohu telocvicne a prechadzat sa a potom na konci zozbierat lopty a odist
preto, lebo ich viem
To je podarené
Ale nemusí to tak byť ... V nejakej prdeli v Amerike vraj učil x rokov negramotný učiteľ Aj keď predmet neviem
Ale potreboval by som voľnosť ... To by mohla byť aj sranda ... (Alebo aj nemusela a ja by som sa na decká nasral, že nie sú ochotné trocha porozmýšľať a potrápiť si mozog)
@majlos ekonomiu? fuj...nastastie ju nemam, ale fakt ju nemam rada a neviem to...
a uz som sa s tou myslienkou parkrat pohraval... mozno to skusim, anglina je najlahsia, staci len, ked ju budem poriadne vediet, spravim par skusok, kvalifikacii, a je to
My sme sa tam naučili akurát to, že banán sa je príborom určeným na jedenie banánov ...
sem-tam: litika, biola