tak ja si myslim ze kazdy by robil bud nieco zakazane alebo nemravne alebo to na co by nemal odvahu....sak aj ja by som neco z toho..alebo rovno vsetko
asi by som pretiahol jessicu albu..ae najprv by som sa vratil tak 2-3roky do minulosti ked este bola fajna a nevyzerala tak..tak..powedzme ze skleslo ..to decko ju znicilo: smiley:..
ta moznost ma najviac pobavila nikoho by som nezabijala, momentalne k nikomu necitim taku nenavist. ani neviem co by som tak najviac chcela spravit...ale bola by to kravina a bolo by to to prve co by ma napadlo.
nemám dôvod robiť niečo čo by som potom chcela vymazať ale bolo by zaujímavé zažiť vlastnú smrť a potom to vrátiť, vedela by som aké to je a mohla by som všetkým prezradiť
vysiel by som pred barak a preniesol sa v case o takych 8000 rokov spat... davno predtym ako na tom uzemi bol znamky prvej ludskej cinnosti... a myslim, ze by som to potom nechcel vratit
Let's start a fire, biggest one you've ever seen
You bring the matches, I'll Bring the gasoline
Ignite it, delight it, the flames grow higher
Burn the world upon a funeral pyre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@skippik sak to je jasne,,,a ja sa pytam ze co by to bolo
Let's start a fire, biggest one you've ever seen
You bring the matches, I'll Bring the gasoline
Ignite it, delight it, the flames grow higher
Burn the world upon a funeral pyre
well, hell fucking yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!