raz ked som bol tretiak som padol zo stromu na obruvnik hlavou..... ona to videla zobrala ma do svjoho auta a kamarati ju naviedli az ku mojim rodicom... a este aj v nemocnici bola so mnou... a vozila po vsetkych vysetreniach..lebo sme nemali auto... ba este aj vecer o 21,30 bola pri mne ked som obl este v nemocnici na poslednych vysetreniach.... a to uz bola so mnou od tretej poobede.... a ked ma niesla domov tak mi este aj pero dala..... lustil som snim celu noc krizvky lebo som sa bal ze ked zaspim sa uz nezobudim alebo ze pridem o rozum...
a najhorsie je ze som jej ani nepodakoval a nepamatam si ani jej meno ani nic... iba viem ze bola stale pri mne... a povedal by som jej Ďakujem
ja by som sa skor ospravedlnila...jednej pani...raz spravila velkuu hluupost a dotklo sa to aj jej...tak by som sa jej ospravedlnila...a podakovat sa?? nvm...asi vsetkyym ktorii pri mne v mojom zivote staali...aj ked ih nebolo zrovna moc :/
urcite by to bola moja maminka...podakovala by som jej za to ze bola pri mne aj v tycch najtazsich chvilach,nikdy sa voci mne nezachovala nezocivo,vzdy mi vedela pomoct a pochopit ma...a vlastne asi jej za to idem podakovat rovo teraz
jednoznacne mame, za to ze si ma nechala aj ked mala velmi rizikove tehotenstvo a ze to so mnou nemala rizikove len cez tehotenstvo, ale ked som robila same blbosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a asi rovnako ako pawlo
raz ked som bol tretiak som padol zo stromu na obruvnik hlavou..... ona to videla zobrala ma do svjoho auta a kamarati ju naviedli az ku mojim rodicom... a este aj v nemocnici bola so mnou... a vozila po vsetkych vysetreniach..lebo sme nemali auto... ba este aj vecer o 21,30 bola pri mne ked som obl este v nemocnici na poslednych vysetreniach.... a to uz bola so mnou od tretej poobede.... a ked ma niesla domov tak mi este aj pero dala..... lustil som snim celu noc krizvky lebo som sa bal ze ked zaspim sa uz nezobudim alebo ze pridem o rozum...
a najhorsie je ze som jej ani nepodakoval a nepamatam si ani jej meno ani nic... iba viem ze bola stale pri mne... a povedal by som jej Ďakujem
ete by som kazdemu napisala lit a tam by bolo ze mam wsex moc moc rada