Určite nie s tým, žeby som tam ostala bývať. Radšej by som si našetrila, a išla sa tam pozrieť. Určite by ma to po čase omrzelo, a rada by som sa sem vrátila,
isla by som urcite, ale ci s rodinou to uz by zalezalo asi na nich nie? a ved stale ked dostudujem sa mozem vratit, alebo ak sa mi jednoducho pacit tak odist
Tak rýchlo by som sa zbalila ako nikdy a verím, že celá rodina, by bola do hodiny schopná vycestovať a nevrátiť sa, ale štipko už nehrozí...ale vidím to tak, že aj bez neho sa tam vidím aj keby sa nedalo, tak pôjdem za oceán
žiť v Amerike by som bral hneď ak by bola možnosť...no také ľahké sa tam dostať nie je, teda aspoň natrvalo nie, predsa zelené karty nerastú na stromoch...
Neni zrovna najrozumnejšie to preberať cez forum.. Každý by sa rozhodol inak a kôli iným veciam. Ty musíš vedieť či ti nebudú chýbať kamaráti, prostredie, jazyk .. Či sa ti to vôbec oplatí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A nie, nešiel
teraz keď si predstavím život v New Jersey..áách,do plaču mi je
(a nepokakajte sa z tej ameriky )