ja som rád, že som už 2 roky zo školy, stačilo učenia a celkovo toho školského každodenného stereotypného režimu, ani tí ľudia mi popravde nechýbajú, už som sa bez nich naučil žiť, naposledy som videl jedného spolužiaka pred rokom odvtedy už nikoho ani zo základnej ani zo strednej, teraz mám najlepšie obdobie, keď pracujem, voľno kedy chcem, mám vlastné peniaze, som spokojný
Za predpokladu, že už by som mal súčasné skúsenosti by mohla byť zábavná základná škola. Ale inak si zopakovať akúkoľvek školu tak, ako bola, mi nedáva zmysel. Teraz mi je skvele.
VS som nedokoncil, takze tam este zvazujem, ze ci predsa len sa do toho nepustim znovu, ale aj to uz len popri praci, urcite nie denne studium. Ale inak by som sa na ZS alebo SS naozaj vratit nechcel. Dospely zivot je proste lepsi.
@dwarvax ja nechápem prečo každý hovorieval aspoň v mojom okolí, že dospelý život je ťažký oproti detskému ja by som už rozhodne dieťa byť nechcel a do školy sa nevrátiť už duplom
@charlie1 tak ako nam tiez hovorili, ze este sa budeme chciet do skoly vratit a bude nam chybat a bla bla bla. Ale ak si dobre pamatam, tak tieto reci mali len ucitelia Ked sme sa o tom nedavno bavili pri nejakej rodinnej udalosti, tak sme sa vsetci na tom zhodli, ze nikto by sa do ziadnej skoly vratit nechcel. Ako raz stacilo Nechcem to uplne zatracovat, zas ta skola ti moze priniest aj fajn kamaratstva, ktore trvaju cely zivot, ci vztah. Alebo niekde na VS ma clovek viac volnosti a moznosti aj vselico zazit atd. Ale v dospelom zivote je to detto len lepsie Mozno len tie vztahy sa daju lahsie tvorit na tej skole, aj to len mozno.
@dwarvax tak s tými vzťahmi a láskou čo ja viem, ja som bol vždy taký typ, že som mal nejako v piči na škole ženy , ja som skôr v tom čase robil s chalanmi pičoviny po prestávkach aj tak boli 90 percent všetky zadané, takže to nemalo ani zmysel niečo nadviazovať s nimi ja som si vždy viac rozumel s chalanmi ako so ženami v škole, ale máš pravdu, človek keď tak spomína na tie zážitky, tak by sa tam možno aj chcel aspoň na týždeň ukázať späť a pripomenúť si to
rozhodne na vysokú (mám na mysli denné 5-ročné štúdium so študentským životom, na doktorandskom síce som, ale už pracujem a som teda externistka, tak toto ani nerátam) kvôli dospelosti, na sš, zš nie, každodenné sedenie v škole bez voľných hodín, neohlásené skúšanie/písomky, telesná na zabitie, šikana a dohľad rodičov nad známkami z predmetov, ktoré mi boli ukradnuté, avšak keď je deň otvorených dverí na mojej sš, rada zavítam, vzdelanie to bolo kvalitné, až na spomenuté okolnosti a aspoň učitelia vidia, že som sa zmenila
fuuuuha
na zakladku mozno rocniky 7-9, ak by som musela
na strednu by som sa, aby som trosku lepsie nasmerovala svoj zivot v niektorych ohladoch, ale neviem si uz predstavit nebyt dospela a pytat sa na zachod a dostavat tresty za neskore prichody
hej a ani taka skareda zrovna byt nechcem
na VS odznova.. no thanks, to mam este prilis v zivej pamati
@vreskot000 vieš čo? ani nie, ja som typ človeka, ako by som ti to povedal taký chladnejší city u mňa sú možno na bode mrazu a väčšinou mi nechýba nikto...navyše s tými ľuďmi som si aj tak s väčšinou nerozumel, ja som mal skôr kamarátov tak bokom, s ktorými som nechodil do školy, uvidíme no, ale myslím, že mi nebude smutno a keby aj hej, tak viem každého jedného aký má Facebook, takže nie je problém sa im ozvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Často sa mi o nej sníva
Vrátiť by som sa vrátila možno na pár dni len kvôli spolužiakom
na zakladku mozno rocniky 7-9, ak by som musela
na strednu by som sa, aby som trosku lepsie nasmerovala svoj zivot v niektorych ohladoch, ale neviem si uz predstavit nebyt dospela a pytat sa na zachod a dostavat tresty za neskore prichody
hej a ani taka skareda zrovna byt nechcem
na VS odznova.. no thanks, to mam este prilis v zivej pamati