Keby ste mali možnosť niekam sa presťahovať, presťahovali by ste sa? A ak áno tak kam?
Otázka je položená. Miesto presťahovania môže byť buď mesto alebo stačí len štát. Môžte pridať aj s kým by ste sa presťahovali (napr. kamarát, rodičia, pes atď)
neviem ci si tu niekto uvedomuje aka je realita v dedinach na vychode sk, ktore v drvivaej vacsine obyvaju dochodcovia a degesi...je to dost bieda..ale to len ja tak hovorim...aj ten fico za vela moze ale to vpodate vsetci
áno a išiel by som do Austrálie bez toho, aby som musel premýšľať nad tým kam pôjdem. No ak by nebola tá možnosť ísť do Austrálie tak Fínsko alebo Švédsko,.
@acvd43xa7w myslíš že výhovorka?? takí ľudia čo nemajú ani čo do úst dať by sa podľa mňa tiež chceli niekam presťahovať, ale sú radi že vôbec žijú a nepremýšľajú ešte aj nad sťahovaním
@acvd43xa7w normálna veta akurát mi tam chýba jedna čiarka :/ len ty si vravela, že peniaze sú výhovorka, tak som ti len chcel ukázať, že to tak nie je, škoda že si to nepochopila
viacero miest.. asi najviac Paríž ... alebo potom nejaká tá Francúzska Polynézia alebo proste Bali. ... na druhej strane sa mi tiež veľmi páčilo žiť v severnej Európe.. .. alebo by mi stačila aj tá Nitra.. alebo Bratislava a aby sa mi žilo vcelku v pohode - to je asi to najdôležitejšie
stále nad tým rozmýšľam, kam by som šiel keby som si mohol vybrať, ale aj tak si myslím, že patrím sem, pretože nech budete hocikde a bude vás okolie príjimať neviem ako dobre, stále budete cudzincami, navždy...
Je to pekna predstava, ale neviem či by som sa sťahovala napríklad do iného mesta(po mature asi pojdem do kosic :/ ) alebo štátu(ale to skorej).
Najradsej by som sa nestahovala a mala jeden barák v hoode, jeden v Prahe, lebo tam to proste zije, ludia hovoria zrozumitelnym jazykom su priatelsky a je to tam nadherne no a potom nejaký baráčik vo FInsku, kôli polárnej žiare no a samozrejme na Bora Bora, a chodila by som z jedného do druhého.
@thatzooey montreal je kuuuurna super!!! posledne tyzdne travim citanim si o montreali a vypocuvanim double tongue o tom meste. a hlavne ovladam oba jazyky toho mesta, MUHAHAHA.
ale jasne, ze idem do Brna. stanice ved. inak budem znova robit v Trojke, tak sa tes!
@thatzooey jou jou, ak ude volne. ale to ti takto z polarneho kruhu neviem povedat, ja som rada, ze je miesto pre mna ale kedze do trojky sa vacsinou berie na znamosti, aby clovek zapadol do kolektivu a tak, tak myslim na teba
ss mgr.? zatial iba tolko, ze sa snazim ignorovat fakt, ze by som si mala podat prihlasku, lebo netusim kam.
@grietusha bo som v živote nikdy nebola toľko chorá, čo túto zimu. mne zdravý vzduch očividne škodí. a kopa iných vecí k tomu... mersí bokú. mgr nechceš mediálky alebo jazyky alebo také čosi? tam by si bola super! či to robíš celý život a potrebuješ niečo nové?
@thatzooey trubelo, bez Bc. z jazyka predsa nemozem ist na Mgr. a okrem toho ja jazyky na VS studovat nechcem, zjancila by som sa. skusila som to raz a zdrhala som. radsej sa to ucim za chodze. (ozaj, ozaj. moja fincina postupuje, pocas stopovania som kecala so sofermi po finsky! MUHAHAHA! dostala som zo seba par suvislych viet a ROZUMELA SOM!!) a medialka? ani za boha, to radsej ostanem na TIMe. ty by si vari sla na medialku? tam su este hlupejsi ludia ako u nas a v radiu mozeme byt aj bez toho.
@grietusha oj, ja ti neviem, na timku už určite ďalej ísť nechcem.. zatiaľ mám len hmlisté predstavy. ale gratulujem k fínčine a očakávam fínsky videoblog!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Láka ma New York,Austrália,Taliansko...snád to vyjde.
ale hej, to s tym chorym prislusnikom ma nenapadlo hej no, nie vzdy je to take lahke
a mesta- Viedeň,Praha,Krakow a samoska,oblubena Zilina alebo BB
Niekto zdvihne 20 kilovu činku a niekto nezdvyhne ani 5 kilovú.
Extrémne silné osobnosti do dokážu aj bez peňazí, ale to je privilegium, nie povinnosť človeka byť silný.
@anniedecadence mozem ist s tebou?
zobrala by som psa, žihľavu a... to je všetko
(zatiaľ) nereálne- Amsterdam
potom ZA! Prague! ..aj DK RK.. apootm Sweden,Ibiza
Najradsej by som sa nestahovala a mala jeden barák v hoode, jeden v Prahe, lebo tam to proste zije, ludia hovoria zrozumitelnym jazykom su priatelsky a je to tam nadherne no a potom nejaký baráčik vo FInsku, kôli polárnej žiare no a samozrejme na Bora Bora, a chodila by som z jedného do druhého.
teda, mozno keby som bola inde ako v Rovaniemi. Rovaniemi je vyzva na rok. ale napr. Tampere alebo Oulu alebo Turku by som si dala na dlhsie.
ale jasne, ze idem do Brna. stanice ved. inak budem znova robit v Trojke, tak sa tes!
ss mgr.? zatial iba tolko, ze sa snazim ignorovat fakt, ze by som si mala podat prihlasku, lebo netusim kam.