Nie pretože viem , že by má tá moc zmenila na zlého človeka, tak ako kohokoľvek iného kto by takú moc získal.
A aj kvôli tomu , že niesom anglosas aby som si myslel , že môžem hovoriť iným ako majú žiť a čo je pre nich najlepšie.
Odpovedete typu áno zmenil by som ho k lepšiemu sú fail.
@tommyhot nehovoriac o tom ze vacsina beznych ludi ma problem emocne a tremovo zvladnut dat prvu pomoc niekomu po autohavarii (som videl taku studiu)
Mat zodpovednost za 7 miliard zivotov a kontrolu nad 20 tisic jadrovymi hlavicami ? , pohode
Moj detsky sen zhruba od 6 do 13 rokov.Potom som zistil, že ten zločinný svet ovlada mna a ja nikdy v tomto zivote si ten sen nebudem moct splnit bo som lenive prasa Nj, stare dobre casy ked som bol este zealot a idealista, posuvalo ma to vpred napriek tým nepeknym veciam co som zazil...
@mm47 hm, to nemožeš tak jednoducho porovnávat tieto 2 veci, riadit,/vládnut štát,/medzinárodnú obriu korpor./planétu,/vačšiu krajinu
s poskytnutím 1.pomoci, a pod. súrne prípady..
@lyterka Je to o tom , že bežný človek sa nedokáže riadne vysporiadať ani s banálnymi vecami niektorými a nie to ešte so svetovládou. Už duplom nie ľudia z birdzu
Dnes je realita taká , že miesto jedného človeka je to tak 5-10 ľudí a aj to tak vyzerá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A aj kvôli tomu , že niesom anglosas aby som si myslel , že môžem hovoriť iným ako majú žiť a čo je pre nich najlepšie.
Odpovedete typu áno zmenil by som ho k lepšiemu sú fail.
Kazdy kto tvrdi, ze by ho to nezmenilo podla mna klame, resp si neuvedomuje co to vsetko obnasa.
Mat zodpovednost za 7 miliard zivotov a kontrolu nad 20 tisic jadrovymi hlavicami ? , pohode
@mm47 presne inak ja by som tiez nevedel poskytnut prvu pomoc a nie len emocne
s poskytnutím 1.pomoci, a pod. súrne prípady..
Dnes je realita taká , že miesto jedného človeka je to tak 5-10 ľudí a aj to tak vyzerá...