nelutujem nicoho co som spravil! aj ked som chyboval, preto som to stale ja, a ak by som sa vratil v case a nespravil to zrejme by som to aj tak znova urobil cize by sa nic nezmenilo..
pekne vilo co sa tyka ankiet, lepsis sa, tie kravy boli super a toto sa mi tiez paci, az na to, ze si neviem vybrat...su to lakave moznosti vsetko fakt neviem.
nechcem niesť ťažobu budúcnosti vopred, nechcem meniť veci, ktoré sa už stali, lebo možno by som privolala ešte horšiu prítomnosť, nechápem zmysel zastavenia času v mojom živote, pretože by som vtedy vo svojom čase fungovala len ja a to ma bez živého okolia nebaví
posúvať čas dopredu je tiež hlúposť, zbytočné skracovanie si života a prichádzanie o výnimočnosti každého veku... byť nesmrteľná tiež nechcem, možno sa ukrátim o niečo zaujímavejšie, čo príde potom, kto vie? čítať druhým myšlienky... ??? a vidieť ich bolesti, skryté názory na mňa i veci, ktoré by nikdy nemali byť videné?
a mať u každého rešpekt? niekedy potrebujem niekoho, kto ma vyfliaska povie mi, že veci sa dajú robiť aj inak ako po mojom a že nie som vo všetkom dobrá.
a moja silná empatia mi nosí už dosť bolesti aj bez toho, aby som bolesť druhých na seba nakladala dobrovoľne a doplna...
no keď som pozrel na túto anketu, tak ihneď bez váhania by som označil prvú možnosť... lenže tým pádom, že by som zmenil to, čo som kedysi urobil... tak by som veľmi ovplyvnil súčasnosť a to tým, že by vyzerala úplne inak ako vyzerá teraz.. a to by som asi nechcel aj napriek všetkému... lákavá je aj tretia možnosť, ale starý som aj tak, takže k ničomu by mi to nepomohlo... ale skôr by som sa chcel stať súčasťou svojej budúcnosti, ale s tým, že ak by sa mi nepáčila, tak by som mal možnosť zmeniť isté veci, aby bola lepšia... ale tak či tak cestovať v čase by som uvítal...či už do minulosti alebo do budúcnosti... v minulosti sú naozaj mnohé veci a hlavne mnohí ľudia, ktorých som mal naozaj rád len ako to ja mám vo zvyku, tak som všetko doserkal... a vrátil by som sa možno do istých okamihov a situácii, ktoré aj teraz považujem za krásne aj keď skončili úplne zle
ešte mi napadlo, že by som brala možnosť vybrať si pár ľudí, ktorých chcem stretnúť ešte aspoň raz v živote. na krátky rozhovor. alebo aspoň na objatie. alebo aspoň kurva na úsmev z ich strany.
ak by ste sa vratili v case no ak by sa to dalo a pokusili sa nieco zmenit verte ze by sa posralo nieco ine a mohli by ste sa donekonecna vracat jak debili pozrite si butterfly effect..genialny film
ja budem zit aj tak vecne, takze to nie je take keby dala som, ze som spokojna. ale casto si predstavujem, ze viem zastavit cas na kolko chcem, ocitnem sa v miestnosti, kde mozem spat, ucit sa a vsetko. ale nie je tam postel, takze nebars. ale knizky si tam mozem brat so sebou. lenze nie je to realne. nie je to ani moja realna tuzba. blablabla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nechcem niesť ťažobu budúcnosti vopred, nechcem meniť veci, ktoré sa už stali, lebo možno by som privolala ešte horšiu prítomnosť, nechápem zmysel zastavenia času v mojom živote, pretože by som vtedy vo svojom čase fungovala len ja a to ma bez živého okolia nebaví
posúvať čas dopredu je tiež hlúposť, zbytočné skracovanie si života a prichádzanie o výnimočnosti každého veku... byť nesmrteľná tiež nechcem, možno sa ukrátim o niečo zaujímavejšie, čo príde potom, kto vie? čítať druhým myšlienky... ??? a vidieť ich bolesti, skryté názory na mňa i veci, ktoré by nikdy nemali byť videné?
a mať u každého rešpekt? niekedy potrebujem niekoho, kto ma vyfliaska povie mi, že veci sa dajú robiť aj inak ako po mojom a že nie som vo všetkom dobrá.
a moja silná empatia mi nosí už dosť bolesti aj bez toho, aby som bolesť druhých na seba nakladala dobrovoľne a doplna...
Ale keby bola možnosť vedieť lietať alebo liečiť, tak beriem