(a on ma už volal! teda, nakázal môjmu kamarátovi, nech mi zavolá, aby som došla - videl moje fotky, som pánko 8) - a ja som mala vybitú baterku :´-( )
JEHO SOM ZMEŠKALA!!!
a aj Tito & Tarantula ma volali, ale to som bola blbá, mala som 17 a hanbila som sa.
teda, ja som nehlasovala, že s mojím naj spevákom, Corner nie je môj naj spevák. ja som to hlasovala tak všeobecne, ja by som s kýmkoľvek šla po koncerte (ako, nie ľahko kurevsky, prosím pekne, proste si pokecať a cítiť sa šťastno z ich blízkosti a opiť sa )
chápete, aj Tom Waits (čo je môj naj spevák a má po 70tke. a vlastne už ani nepije a nefajčí), keby ma zavolal, tak idem, šťastne by som sa na neho usmievala a rozprávala sa s ním o príbehoch tulákov a prázdnych domov a aké to je sa zrazu usadiť.
alebo Jack White!!! keby ma zavolal Jack White!!!! tak sa mu okamžite nanominujem do nejakej kapely!
(pardón, toto je dlhodobo jedna z mojich naj tém a som rada, že to tu konečne niekto otvori l )
Neviem, či mám obľúbeného speváka/speváčku, ale napríklad s T.I. by som išla, kam by chcel. Ale vlastne aj s Beyoncé/Nicole Scherzinger/Keairou Lashae.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Budeme stavať domčeky z lega a hrať pexeso? To by som brala.
Či vlastne, kto je môj obľúbený?
Aby to nebodaj neskončilo pri niečom úplne inom
napríklad veľmi osobnom rozhovore o mimozemšťanoch alebo tak .D
a jj siel by som ofkors
(a on ma už volal! teda, nakázal môjmu kamarátovi, nech mi zavolá, aby som došla - videl moje fotky, som pánko 8) - a ja som mala vybitú baterku :´-( )
JEHO SOM ZMEŠKALA!!!
a aj Tito & Tarantula ma volali, ale to som bola blbá, mala som 17 a hanbila som sa.
...
alebo Jack White!!! keby ma zavolal Jack White!!!! tak sa mu okamžite nanominujem do nejakej kapely!
(pardón, toto je dlhodobo jedna z mojich naj tém a som rada, že to tu konečne niekto otvori l )
takže hej a šla by som aj s Frankom Ierom
of course!
(hoci v tej opitosti to "nie" neznelo tak jednoznačne ako tu