@paulinka24 mne Afrika nepride ako nejaka neobyvana pust alebo nevyspela krajina. su tam sice aj take miesta ale zaroven aj vela krasnych destinacii kde ludia platia plno penazi za par dni dovolenky. tam by som sla aj hned
@atropabelladona ano to je pravda a je aj cast kde su vecsina bielych malk ciernych ano afrika je pekn ale nebezpecna lebo teraz su tam nepokoje,rebeli,giga komáre,vela nebezpecnych zvierat :/ ale nwva
Snažím sa predstaviť si tú súhru udalostí, ktorá by viedla k niečomu takému. Ale aj tie možnosti sú pekne jebnuté, pretože kto by už šiel prežiť na Antarktídu, keď môže ísť do Afriky, kde sú podmienky na prežitie neporovnateľne väčšie?
Akože zmysel nemajú podobné otázky, ale keď už aspoň navodiť pocit, že áno, tak tam preboha dať aspoň dve vyrovnané možnosti, alebo vybrať príklady z ktorých by sa dali vyvodiť ľudské priority a pod... Sa tu môžem rovno pýtať či by ľudia uprednostnili prácu ako baník v uránovom dole alebo ako náčelník policajného zboru.
@patricino len som chcela poukazat na to, ze keby som mala zomriet sama v pusti alebo samam uprostred ladu, tak v afrike. keby som mala zit v civilizacii, tak si vyberiem antarktidu
tak praveže radšej umrznem ako sa uvarím zaživa dehydrovaný a čo sa týka civilizácie radšej byť byť v Afrike a mať to ťažké ako dostať schizu z tých istých ľudí a byť zavretý na nejakej stanici uprostred ničoho môj názor
@patricino ale ja mam troska ine dovody. keby som mala zomriet tak radsej na pusti, pocut ako duny spievaju (taky zvuk co vydava vietor ked prechadza cez vysoke duny), a izolovanost mi nikdy nevadila, dokonca by som mphla kazdy vecer pozorovat polarnu ziaru
@janehonda myslím, že máš celkom peknú predstavu o umieraní na púšti len je trošku mylná čo sa týka tej polárnej žiary no tej by si sa nabažila asi dosť skoro ale ak máš rada izolovanosť to je už druhá vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
(tym som len chcela povedat, ze nie je afrika ako afrika, niektore casti su uplne v pohode obyvatelne)
juzna afrika moze byt
ja by som šla do rwandy. pozerať sa na gorily. za 750 dolárov na hodinu
Akože zmysel nemajú podobné otázky, ale keď už aspoň navodiť pocit, že áno, tak tam preboha dať aspoň dve vyrovnané možnosti, alebo vybrať príklady z ktorých by sa dali vyvodiť ľudské priority a pod... Sa tu môžem rovno pýtať či by ľudia uprednostnili prácu ako baník v uránovom dole alebo ako náčelník policajného zboru.
V Afrike je zas nechutne teplo, takže neviem, lepšie znášam zimu.
Jedine, že by som v Afrike bola v dosť slušnej nadmorskej výške. Nad úpätím Kilimandžára by som asi ešte uvažovala.
Fuu.
a do antarktidy ako toto
» www.ouramazingplanet.com/images/i/3638/i...
vyberiem su afriku. ak by som mala ist do afriky zit k ludom ako tu:
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
alebo do antarktidy na zakladnu :
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
beriem antarktídu