tim co si to zasluzia hlavne male deti a mozno to bude rasisticke ale na romou bi som si dal pozor z akej su rodiny nebudem davat kes nejakej starej lenivej suke na chlast pokail slusny a chudobny romovia tak by som dal ale pokial nejaka osada tak to nie
urcite by som nieco podporil ale cez ziadne nadacie... nebudem zivit nejaku nadaciu aj jej kancelariou v centre blavy... podporil by som ale chcel by som byt pri tom...
Aj ja by som seba. Plnila by som si sny a tak. A tie peniaze "obracala", nie že by sa mi potom stalo, že ja teraz bárskoho podporím a ešte zostanem nakoniec na mizine neskôr v budúcnosti... -.-
A potom asi mesto, tú kultúru v ňom, školy, nemocnicu/e,... A hodne by záležalo aj od toho, kde by som bývala.
A teda ak tu, tak určite by som vybudovala nejaký komplex s kinosálami, kaviarňami, čajovňa a knižnica by tam bola (poriadna) a také A, samozrejme, poriadnu plaváreň, ale zas aby to nedopadlo ako... no však vieme... -.- A bolo by to cenovo dostupné, nie len pre takú našu vrstvu.
A proste také... Všetko, čo mi tu teraz kurevsky chýba.
Hoci som veľký fanúšik umenia, asi by som zvolil skôr niečo humánnejšie. To by muselo byť niečo konkrétne, keď by som si už to niečo vyberal. Neviem povedať takto všeobecne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
..kvak..
A potom asi mesto, tú kultúru v ňom, školy, nemocnicu/e,... A hodne by záležalo aj od toho, kde by som bývala.
A teda ak tu, tak určite by som vybudovala nejaký komplex s kinosálami, kaviarňami, čajovňa a knižnica by tam bola (poriadna) a také A, samozrejme, poriadnu plaváreň, ale zas aby to nedopadlo ako... no však vieme... -.- A bolo by to cenovo dostupné, nie len pre takú našu vrstvu.
A proste také... Všetko, čo mi tu teraz kurevsky chýba.
A potom ešte tak, ako @fxx .