Bola som pred pár dňami u zubára na pohotovosti, lebo som od bolesti skoro liezla po strope. Sedím v čakárni a po chvíli vojde týpek-dlhé strapaté vlasy, oblečený ako na festival, v ruke kelímok z McDonaldu a v druhej biele ortopedické šľapky a namieri si to do ordinácie. Asi na sekundu mi napadlo, že ak je to doktor, tak je so mnou amen, ale bol naozaj milý, spravil si svoju robotu a popri vŕtaní si spieval Abstinenta od Pary-no čo viac môžem chcieť
Vôbec by mi to nevadilo, ani keby má mŕtvych ľudí vytetovaných alebo smrtku alebo lebky, neriešim to proste je to lekár a robí si svoju robotu, to že má tetovania je už jeho osobná vec. Človek nemusí vzhľadom reprezentovať to, čo robí.
Ked robí svoju robotu dobre, tak sa absolutne nestarám o to, čo má kde vytetované a pod. Ale v poslednej dobe mam skusenosti len s retardovanými lekármi, čo sa mi poriadne ani nepozdraví lebo má 4 tituly a pre neho je pozdrav moc pod uroven.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
• Áno, nemám s tým problém.
• Nie, vadilo by mi to.
Nedáva zmysel nie, nevadilo by mi to
Nevadilo.
Nie, áno.
WTF