stavim sa, ze vacsina tu bude odpovedat, ze nie, lebo fyzicka zdatnost nie je dolezita v pripade, ze niekoho milujete, ale podla mna, kazdy jeden clovek si hlada "doplnok", ktory je najlepsi po vsetkych strankach a aj ked mozno podvedome, ale fyzicka zdatnost (ako schopnost postarat sa sam o seba) je medzi prvymi aspektmi, ktore hodnotime, pretoze len velmi malo ludi je schopnych vziat na seba to bremeno a na cely zivot sa priputat k telesne postihnutemu cloveku, ktory si vyzaduje ovela vacsiu ohladuplnost a starostlivost. v tomto asi prevlada "zivocisny instinkt". moze tu ktokolvek namietat, ale laska-nelaska, je to obmedzenie na cely zivot, ktore casom urcite zacne prekazat a aj ked sa niekto rozhodne pre takuto "obetu" (ktoru, samozrejme, na zaciatku nevnima ako obetu), s istotou mozem tvrdit, ze aspon raz v zivote olutuje, ze sa nerozhodol inak.
Ak niekto vedome o sebe zamlčí niečo, s čím sa druhá strana nemusí zmieriť (hoci aj morbídnu obezitu, jedno oko, dva zuby,...) riskuje, že to fungovať nebude. Nebola som ešte v tejto situácii, ale ak mi na niekom naozaj záleží a chcem sa stretnúť, nezamlčím nič fyzicky viditeľné. Milovať niekoho dušu môže byť nádherné ale fungovať to môže len vo virtuálnom svete, ktorý si tí dvaja vytvoria. Môj názor.
Nikdy by som sa nezaľúbila na internete. Čo by som sa mala zaľúbiť do ilúzie?
Bolo by dosť blbé keby mi dotyčný niečo také zatajil, a moje city by sa asi zmenili neverila by som klamárovi. S takým niekym by som sa nemohla dať do kopy, určite by nestíhal za mojím tempom života.
pokiaľ by mi zatajil svoje postihnutie-tak by som bola sklamaná a aj nahnevaná,že mi nedôveruje a nepovedal to,že má zdrav.problém..ale počkala by som ako sa to bude javiť ďalej naživo...lebo je rozdiel s niekym písať cez net a je rozdiel s ním byť reálne...
keby by ma mal tak strašne rád tak si myslím, že by to asi povedal ak nie tak aj tak by som s ním ostala len kamarátka nie pre postihnutie, ale preto, že je to láska z internetu
Pokiaľ by sme si tak hrozne rozumeli cez internet a dotyčný by mi zamlčal, že je postihnutý, tak by to mnou určite otriaslo a možno trochu zmenilo city k nemu. Aj keď len dočasne, ale predsa...
celkovo si myslim, ze vztahy z inernetu su troska sisi. zalubit sa viem len do osoby z masa a kosti. zalezalo by to na okolnostiach. urcite by som chcela vediet, preco mi to druha strana zamlcala. mozno sa len bala. nie kazdy je zmeireny so svojim handicapom.
*
nevadia mi ludia akokolvek postihnuti, pokial sa vsak neutapaju v sebalutosti a vedia si vychutnavat zivot. pohybujem sa mezdi nimi casto a nemyslim,
@alicemae co neznamena ze by sme mali ignorovat trapenie tych, ktori sa so svojim osudom nevyrovnali .... ziadny hrdina by sa so svojim handicapom nevyrovnal keby nemal v okoli ludi, ktori mu s tym pomozu
K teme: Neviem preco by mal byt vozik na obtiaz, ved chcem zalozit vztah nie atleticky tim
bola by som velmi sklamana ,ze mi to nepovedal ,bolo by to znakom toho,ze mi nedoveroval alebo sa mi to bal povedat ...ale v kazdom pripade ,ked som sa uz s nim chcela spoznat osobne ,to uz naozaj musel byt uzasny clovek svojim vnutrom ,lebo inak by som sa ani nechcela stretnut ....takze ,urcite by som to nezahodila len tak ....porozpravali by sme sa o tom celom a vyriesili by sme to nejako
Ľudia, ale berte to tak, že ak by vám to o sebe ten druhý nepovedal, urobil to iba preto, že sa bál, aby Vás nestratil. Čiže nejde o nejaké veľké klamstvo, neviem teda, prečo by to teda malo oslabovať vaše city. Buďte preto úprimní, pravda je taká, že máte strach z toho, ako by ste to vedeli prijať, že si musíte priznať, že vám nejde iba o city ale hlavne o fyzickú krásu a zdatnosť, že ste vlastne povrchní, rozmarní i pohodlní na to, komplikovať si život, takže by ste prišli k záveru, že vlastne vôbec neišlo o pravú lásku. Jasné, že pre mnohých je potom jednoduchšie povedať, že vaše city sklamal svojim klamstvom.
ono je vela ludi, ktych spoznas na internete a asi 5 prcent z nich ti naozaj sadne a mas ich rad a chces ich vidiet, cize ja problem s laskou v hocakej podobe cez net nemam, ale je to len symopatia. Cize ak chcem s tou osobou ak to ide, sa stretavam osobne...
k tomu handikepu, nemyslim si, ze to zavazi, ide o vas a jeho postoj, a to ze neprezradil nieco ako toto mi nepride take hrozne, ved vsetci nieco tajime asnazime sa vyzerat co najlepsie,a pokial medzi vami vznikne citove puto cez net cisto na psychickej baze, tak fyzicka stranka ide mimo..mala by teda, ale samozrejme nejde lebo clovek si vysniva nieoc dokonale ahned ma velke ocakavania..bohuzial na nete nevznikaju lasky skor priatelstva a sex, iba ka sa s dotycnym zacnete stretavat skor ako uz o sebe vsetko viete cez net..pokila ide o postihnutie u milovaneho cloveka-ak to bude naozaj ten pravy na 100 percent vo vsetkom a bude i z neho zastavovat srdce, dych a mozog tak by sme to zvladli pokial on ma system a zvlada mozme mat este kopec srandy a vyhod
To, ze by zradil vase city "klamstvom" je len sposob ako ulahcit svojmu svedomiu a zamienka, ako sa na taky vztah vykaslat. Ved pochopit, ze niekto nevravi cez internet takuto vec je uplne jasne... sa zobudte
Naratal som v tejto skupine 8 pokryteckych sebestrednych dievcat Ktore zistia, ze niekto, na kom im zalezi, ma vazny problem, s ktorym mal problem sa im zdoverit...
zaľubiť sa da cez net ale tak maximalne na par dni , potom sa mi uz nebude stat zabavny a o chvilu si ani nebudeme mať čo povedať a ked hovoriš tak ´´zaľubiť´´ tak to skvor len do tej fotky čo daný ´´muž´´ má v profile i tak to nemusí byť on
ako sa da zamilovat do niekoho koho nepoznas ani si ho v zivote nevidel?
kedze s clovekom s ktorym sa poznam len cez net dokazem byt maximalne kamaratka tak by sa tym zas tak vela nezmenilo akurat by som ho brala trochu inak ako dovtedy
Zrejme, ano toto su veci, ktore aj ked NECHCES, tak Tvoje vnimanie proste vacsinou aspon trochu pozmenia, ale POZOR, zmena sa predsa nevztahuje iba na negativnejsie pocity! Mozno by to bol najprv sok, potom sucit, potom by obe odisli a ja by som zistila, ze on je s tym zzity a berie to normalne, tak by som to zacala tiez brat normalne. A urcite by som mu pomahala. Urcite, vzdy, ked by potreboval. Ale to uz je vlastne jedno, to by som urobila aj v pripade, ze by bol este zdravsi, ako ja. To uz neni vec akehosi fyzickeho postihu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Bolo by dosť blbé keby mi dotyčný niečo také zatajil, a moje city by sa asi zmenili neverila by som klamárovi. S takým niekym by som sa nemohla dať do kopy, určite by nestíhal za mojím tempom života.
a keby aj,tak moje city by sa zmenili už len kvôli tomu,že mi klamal
*
nevadia mi ludia akokolvek postihnuti, pokial sa vsak neutapaju v sebalutosti a vedia si vychutnavat zivot. pohybujem sa mezdi nimi casto a nemyslim,
ze by to malo velky vplyv na moje city.
K teme: Neviem preco by mal byt vozik na obtiaz, ved chcem zalozit vztah nie atleticky tim
k tomu handikepu, nemyslim si, ze to zavazi, ide o vas a jeho postoj, a to ze neprezradil nieco ako toto mi nepride take hrozne, ved vsetci nieco tajime asnazime sa vyzerat co najlepsie,a pokial medzi vami vznikne citove puto cez net cisto na psychickej baze, tak fyzicka stranka ide mimo..mala by teda, ale samozrejme nejde lebo clovek si vysniva nieoc dokonale ahned ma velke ocakavania..bohuzial na nete nevznikaju lasky skor priatelstva a sex, iba ka sa s dotycnym zacnete stretavat skor ako uz o sebe vsetko viete cez net..pokila ide o postihnutie u milovaneho cloveka-ak to bude naozaj ten pravy na 100 percent vo vsetkom a bude i z neho zastavovat srdce, dych a mozog tak by sme to zvladli pokial on ma system a zvlada mozme mat este kopec srandy a vyhod
To, ze by zradil vase city "klamstvom" je len sposob ako ulahcit svojmu svedomiu a zamienka, ako sa na taky vztah vykaslat. Ved pochopit, ze niekto nevravi cez internet takuto vec je uplne jasne... sa zobudte
a tym zranil ICH city a ONY su z neho sklamane
n/c
fragile.
kedze s clovekom s ktorym sa poznam len cez net dokazem byt maximalne kamaratka tak by sa tym zas tak vela nezmenilo akurat by som ho brala trochu inak ako dovtedy